Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.734
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.734
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Wormhole Yüzde 25 Düştü! W Coin’de Neler Oluyor?

Wormhole Airdrop Ödülleri Kullanıcılara Dağıtıldı!

Wormhole’un W token lansmanı, phishing bağlantıları yayarak dolandırıcıların önemli dikkatini çekti.

2022’de Wormhole’dan 80.000 ETH’den fazlasını çalan ünlü hack olayının arkasındaki kötü niyetli aktör, takma adlı blok zinciri araştırmacısı Pland’in ortaya koyduğu gibi, belirli bir miktar airdrop W token’ı almaya hak kazandı.

X’te sosyal medya gönderisinde Pland şöyle dedi:

Wormhole, sömürücüyü airdrop’tan hariç tutmayı unuttu.”

Degen News, dört Solana cüzdanının hacker ile bağlantılı olduğunu ve hacker’ın 52.700 dolar değerinde W token talep edebileceğini açıklayarak bu bulguyu doğruladı.

Solana Vakfı Strateji Başkanı Austin Federa, “Bu aslında protokol tarafsızlığına inanılmaz bir bağlılık.” dedi.

Bu haberler, Wormhole ekibini bu adreslerin uygunluğunu kaldırması için teşvik eden yaygın topluluk incelemelerine neden oldu. Coin Mühendisi, bu adreslerin uygunluğunun Airdrop Checker web sitesi aracılığıyla doğrulandığını onayladı.

Entegrasyon protokolü Wormhole, 3 Nisan’da kripto topluluğundan büyük beğeni toplayarak yerel W token’ını piyasaya sürdü.

Olay, etkinliğe ilişkin balık avı bağlantıları yayarak kötü niyetli oyuncuların önemli dikkatini çekti.

Blockchain iz sürücüsü ZachXBT, “yanıtlarda altın onay işaretleriyle birlikte tonlarca hesap” olduğunu ortaya çıkardı.

Benzer şekilde, web3 güvenlik firması Scam Sniffer, uzantı aracının “Wormhole ile ilgili 18 sahte hesapla ilgili kullanıcıları uyardığını” bildirdi.

Scam Sniffer, “Her airdrop, dolandırıcılar için önemli bir fırsat sunar. Uyanık olun ve varlıklarınızı koruyun,” diye ekledi.

W Yüzde 25 Düştü

Bu arada, W’nin değeri, airdrop talep edenlerin varlıklarını nakde çevirmelerinin ilk 24 saatinde yüzde 25’ten fazla keskin bir düşüş yaşadı.

CoinMarketCap verilerine göre, dijital varlığın değeri raporlama döneminde 1,59 dolara kadar yükseldi ve haberin yazıldığı saat itibarıyla 1,15 dolara keskin bir şekilde düştü.

Ancak, bu düşüşe rağmen, Binance ve OKX gibi birkaç büyük borsa, varlığı platformlarına ekledi ve bu da en çok işlem gören varlıkların ilk 10’u arasına girmesini sağladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Wormhole Yüzde 25 Düştü! W Coin’de Neler Oluyor?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir