Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.980
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.980
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Wormhole Airdrop Ödülleri Kullanıcılara Dağıtıldı

Wormhole Airdrop Ödülleri Kullanıcılara Dağıtıldı!

Uzun zamandır beklenen Wormhole projesinin $W token airdrop’u, Solana ağındaki 400.000’den fazla cüzdana dağıtıldı. Solana ekosistemi için, adından sıkça söz edilen Backpack Exchange kullanıcıları da ödüllerden faydalandı. İşte detaylar!

Wormhole Nedir?

Wormhole, farklı blok zincirler arasındaki iletişim sağlayan genel bir mesaj aktarım protokolüdür. Token, NFT ve veri aktarımına olanak tanıyan Wormhole, blok zincirlerin üzerine yazılan akıllı sözleşmeler ve uygulamaların birbirleriyle etkileşime girmesini ve çapraz zincir işlevselliği sağlamasına olanak tanır. Kripto para dünyasında birlikte çalışabilirliği arttırmayı ve kullanıcılarına yeni fırsatlar sunmayı amaçlamaktadır.


Wormhole hakkındaki detaylı bilgiye, buraya tıklayarak “Wormhole Nedir? Zincirler Arası İletişim!” adlı yazımızda ulaşabilirsiniz!


Airdrop Ödülleri, Topluluğa Dağıtıldı

Wormhole daha önce, toplam 400.000’den fazla cüzdanın bu airdrop’a katılmaya uygun olduğu $W token airdropu’nun ayrıntılarını açıklamıştı. Toplamda 617,3 milyon $W token, Solana, Ethereum ve diğer zincirlerin yanı sıra çeşitli kripto topluluklarındaki erken kullanıcıları ödüllendirecek olan ilk topluluk ve ekosistem airdrop’u için cüzdanlara dağıtıldı.

Geçtiğimiz hafta sonunda, Wormhole X(yani Twitter) gönderisi aracılığıyla 3 Nisan’ın “Wormhole Çarşamba’sı” olacağını ve W airdrop talebinin saat 11:30 UTC’de başlayacağını duyurmuştu.

Backpack Kullanıcıları da Ödül Kazananlar Arasında!

Backpack Exchange, Solana tabanlı, merkezi bir kripto para borsasıdır. Kullanıcılarına işlem hacimlerine göre puan vererek ödüllendiren bir sistem sunmaktadır. Ayrıca gizlilik, hız ve düşük işlem ücretleri gibi avantajları vardır.


Backpack Exchange hakkındaki detaylı bilgiye, buraya tıklayarak “Backpack Exchange: Kullanıcılarını Ödüllendiren Borsa!” adlı yazımıza ulaşabilirsiniz!


Wormhole’un $W token airdrop‘undan ödül kazanan kullanıcılar arasında, Backpack Exchange üzerinde hacim kasan kullanıcılar da bulunuyor.

Backpack Exchange, henüz ödül dağıtım aşamasının çok başında bulunuyor. Devamında dağıtılacak olan ödülleri kaçırmamak için siz de buraya tıklayarak borsaya kayıt olabilir ve hacim kasmaya başlayabilirsiniz.

Airdrop Ödülleri Nasıl Toplanır?

Wormhole Airdrop Ödülleri Kullanıcılara Dağıtıldı!

  • Buraya tıklayarak Wormhole Airdrop resmi sitesine gidin.
  • Ardından cüzdanınızı bağlayarak ödül kazanıp kazanmadığınızı kontrol edin.
  • Ödül kazandıysanız, “Claim” butonuna tıklayın.
  • Çıkan ekrandaki kontratı imzalayarak $W tokenlerinizi cüzdanınıza aktarabilirsiniz.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir