Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.082
% 0.49
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.082
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Backpack Exchange: Kullanıcılarını Ödüllendiren Borsa!

Kullanıcılarını ödüllendiren, Solana tabanlı, yenilikçi kripto para borsası Backpack Exchange nedir? Nasıl kullanılır?

Backpack Exchange Nedir?

Backpack Exchange, Solana tabanlı, merkezi bir kripto para borsasıdır. Kullanıcılarına işlem hacimlerine göre puan vererek ödüllendiren bir sistem sunmaktadır. Ayrıca gizlilik, hız ve düşük işlem ücretleri gibi avantajları vardır.

Backpack, hacim puan sistemi ve kendi cüzdan modeli aracılığıyla kripto para platformlarında bir evrimi temsil ediyor.

Diğer Borsalardan Ayıran Temel Özellik

Backpack Exchange’i diğer platformlardan ayıran yenilikçi özellik, kullanıcıların platform etkinliklerini ödüllendirmek amacıyla tasarlanmış hacim puan sistemidir.

Her hesabın işlem hacimleri kaydedilerek, kullanıcıların özel platform avantajları için kullanabilecekleri puanlar biriktirmelerine olanak tanıyarak katılıma teşvik eder. Bu puanlar sayesinde; indirimli ücretler, özel promosyonlar, gelişmiş ticaret özellikleri ve daha fazlasına erişilebilir.

İşbirlikçi rekabet aracılığıyla, katılımcılar kişisel hedeflerini ve amaçlarını takip ederken bütünsel olarak borsayı güçlendirirler.

Backpack Wallet

Backpack Exchange, kullanıcı değeri ve risk azaltma üzerine tasarlanmıştır. Kullanıcı odaklı bu yaklaşım, dijital varlık sahipliği üzerinde nihai esneklik ve kontrol sağlayan, platformun kendi cüzdan altyapısı olan Backpack Wallet sayesinde gerçekleşir.

Merkezi borsalardan farklı olarak Backpack Wallet sayesinde, kullanıcıların fonlarını istediklerinde, doğrudan kontrol etmelerine olanak tanır ve varlıkların sektördeki en iyi uygulamalarla korunmasını sağlar.

Solana Ekosistemini Güçlendirmeyi Hedefliyor

Yüksek verimlilik ve işlem hızı için özel olarak tasarlanan Solana, Backpack’in piyasa konumlandırması ve yeteneklerini destekleyen ideal bir temel sunar. Solana’nın hızı, ölçeklenebilirliği ve düşük işlem maliyetlerini kullanarak, yüksek hacimli işlemler kolaylaştırır.

Aynı zamanda Backpack, Solana üzerinde yerel olarak çalışan platformları destekleyerek, rakip blockchain ekosistemlerine karşı Solana’nın teknolojik itibarını güçlendirmeyi hedefler.

Alanında Tecrübeli Ekip

Backpack’in itibar ve güvenilirliği kurucu liderlik ekibinden gelmektedir. CEO Armani Ferrante, kritik takas ve risk fonksiyonlarını yönettiği FTX’teki deneyiminden dolayı, kripto kaynaklı finansal ürünlerde uzmanlaşmıştır.

Ferrante’nin arkasında ise FTX’in eski genel danışmanı Can Sun bulunmaktadır. Sun, etik olmayan eylemlere karşı duruşuyla şirket için önemli bir denge sağlamaktadır.

Önceki kurumsal başarısızlıklar ve aksaklıklar hakkında detaylı bilgiye sahip olan ekip, başlangıçtan itibaren güvenli ve sürdürülebilir bir kullanıcı deneyimi tasarlamayı hedeflemektedirler.

VARA Tarafından Düzenlendi

Backpack, Dubai Sanal Varlık Düzenleme Otoritesi (VARA) tarafından Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcı (VASP) lisansıyla faaliyet göstermektedir.

VARA, dünyanın sanal varlıklar için ilk bağımsız düzenleyicisidir. Tüm yargı alanlarında şeffaf bir şekilde çalışması için Backpack’e önemli bir çerçeve sağlar.

Nasıl Kullanılır?

  1. Öncelikle buradaki bağlantıya tıklayarak Backpack Exchange’e kayıt olun.
  2. Daha sonra istenen bilgileri doldurarak temel hesap bilgilerinizi oluşturun.
  3. Başarıyla hesabınızı oluşturduktan sonra tam hesap işlevselliğini etkinleştirmek için KYC kimlik doğrulamasını tamamlayın.

Hesabınızı oluşturduktan ve KYC doğrulamasını tamamladıktan sonra borsayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Varlıklar

Ekranın sol üst kısmında bulunan “Assets” butonuna tıklayarak al-sat yapabileceğiniz işlem çiftlerini görebilirsiniz.

Backpack Exchange Varlıklar, Nasıl kullanılır

Al-Sat

Ekranın sol üst kısmında bulunan “Trade” butonuna tıklayarak emir girebileceğiniz, grafiği izleyebileceğiniz ve işlem yapabileceğiniz al-sat ekranına ulaşabilirsiniz.

Backpack Exchange Trade, Nasıl Kullanılır

Drop

Ekranın sol üst kısmında bulunan “Drop” butonuna tıklayarak, aktif olan ve gelecek etkinliklere göz atabilir, görevleri yerine getirerek çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Backpack Exchange Drop, Nasıl Kullanılır

Airdrop Etkinliğini Kaçırma!

Buraya tıklayarak, sizler için hazırladığımız, Backpack airdrop rehberi videomuza göz atmayı unutmayın!


Token 2049 Dubai Etkinliği için indirimli bilete bu bağlantı linki aracılığı ile sahip olabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: OKX Ventures, BounceBit’e Yatırım Yaptı

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir