Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.522
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.522
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

OKX Ventures, BounceBit’e Yatırım Yaptı

OKX, yeni Jumpstart etkinliğini duyurdu.

Önde gelen Web3 teknoloji firması OKX’in yatırım kolu olan OKX Ventures, Bitcoin (BTC) geri alımı için altyapı ve çözümler geliştirmeye odaklanan bir platform olan BounceBit’e stratejik bir yatırım yaptı. Lansmanından bu yana BounceBit, ilk ayında 510 milyon ABD Doları tutarında toplam kilitli değer (TVL) ile önemli bir kilometre taşına ulaştı.

BounceBit zinciri, yerel BTC’nin güvenliğini Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile tam uyumlulukla birleştiren ayırt edici bir çift jeton sistemi kullanan bir proof-of-stake (PoS) Layer 1 ağı olarak çalışmaktadır. BTC Restaking sayesinde BounceBit, altyapısı ve merkezi olmayan uygulamaları (DApps) için ortak güvenlik sağlar. Örneğin, köprüler ve oracle’lar yeniden yapılandırılmış BTC aracılığıyla doğrulamadan geçecektir.

OKX Ventures’ın Kurucusu Dora Yue şu yorumu yaptı: “BounceBit BTC’nin değerinde ve kullanımında devrim yarattı. Çift jetonlu bir sistem uygulayan BounceBit, hem merkezi finans (CeFi) hem de merkezi olmayan finans (DeFi) özelliklerini sorunsuz bir şekilde entegre ederek yüksek düzeyde güvenlik ve zincirler arası birlikte çalışabilirlik sağlıyor. BounceBit’in teklifleri, BTC sahiplerinin çeşitli ağlarda kâr elde etmelerini sağlamakta ve tüm BTC ekosisteminin değerini artırmaya katkıda bulunmaktadır. Daha geniş bir kullanıcı tabanının ilgisini çekmesi ve BTC için ek kullanım durumlarını kolaylaştırması beklenen yaklaşan Bitcoin yarılanma etkinliğini heyecanla bekliyoruz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir