Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.790
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.790
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto Para Borsası OKX TR Kullanıma Girdi

OKX TR

Küresel kripto para borsası OKX, Türk kullanıcılara özel platformu OKX TR’yi kullanıma sundu. OKX TR, Türk Lirası ile doğrudan para yatırma ve çekme imkanı, Türkçe ve İngilizce dil desteği ve geniş kripto para çeşitliliği ile öne çıkıyor.

Türkçe ve İngilizce Dil Desteği

Şirket, Türk kullanıcılara Türk Lirası ile doğrudan para yatırma ve çekme imkanı sunan OKX TR’nin, Türkçe ve İngilizce dillerinde çift dil desteği sağlayacağını belirtti. Ayrıca, OKX’in denetimsiz cüzdanı Web3 Wallet da artık Türk kullanıcılar için küresel platform üzerinden erişilebilir durumda.

OKX TR Nedir? OKX Borsası Kullanım Detayları!

OKX TR’nin Temelleri Mayıs 2023’te Atılmıştı

OKX, Türkiye’ye olan ilgisini 2023 Mayıs’ında duyurmuş ve ardından pazar için bir ofis açmış ve yerel bir ekip oluşturmuştu.

OKX TR, kullanıcılara USDT/TRY, BTC/TRY ve ETH/TRY gibi popüler kripto para çiftleri de dahil olmak üzere çeşitli kripto para ticaret imkanı sunuyor. Bu adım, Türkiye’nin kripto para düzenlemelerinin son aşamaya geldiği ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in lisanslama ve işletme standartlarını belirleyen düzenlemelerin final aşamasında olduğunu açıklamasının ardından geldi.

OKX Başkanı Hong Fang: Türkiye İdeal Bir Pazar

OKX Başkanı Hong Fang, Türkiye’nin yüksek kripto para benimseme oranına atıfta bulunarak Türkiye pazarına olan inancını dile getirdi.

Kripto benimsenme oranı yüzde 50’ye yakın olan Türkiye’nin, gelişmeye devam eden sektör için oldukça umut verici ve son derece dinamik bir pazar olduğunu gördüklerini belirten Fang, “Nüfusun dijital varlıklara yönelik anlayışı ve yoğun ilgisi, Türkiye’nin hizmet sunmamız için ideal bir pazar olduğunu kanıtlıyor. OKX olarak, halihazırda canlı olan bu ekosistemin gelişimine ve daha da büyümesine katkı sağlamak için elimizden gelen gayreti göstermeye kararlıyız.” diye konuştu.

OKX TR İle Anında 250 TL Kazan

OKX TR borsasına bu link ile kayıt olup 250TL yatıran ve 250TL değerinde işlem yapan her kullanıcıya 250TL’lik ödül veriliyor.

Borsaya kayıt olup Kimlik doğrulamasını tamamlayan herkes katılabiliyor.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir