Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.486
% 0.81
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.486
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Lido Dao’da Kitlenen Toplam Varlık 30 Milyar $’ı Aştı!

Ethereum likit staking protokolü Lido, 26 Şubat’ta kilitlenen toplam değer olarak 30,56 milyar dolara kadar yükseldi.

Lido’da Temmuz 2022’den bu yana benimsenme arttı ve TVL’de istikrarlı bir artış sürdürdü. Lido’nun TVL’deki son büyük zirvesi, Terra USD stabilcoin ekosisteminin çöküşünden bir ay önce, 5 Nisan 2022’de 20,83 milyar dolardı.

TVL, merkeziyetsiz bir finans protokolüne yatırılan ya da “kilitlenen” sermaye miktarını tanımlar ve bu, bu protokolün popülaritesinin önemli bir göstergesidir. Lido, likit staking protokollerinin toplam değer kilitlisinde büyük bir liderliğe sahip ve Rocket Pool da TVL’de 3,8 milyar dolar ile onu takip ediyor.

Proje, Cosmos Ağında wstETH’yi Başlatıyor

Zincirler arası akıllı sözleşme platformu Neutron ve Axelar stake etme protokolü Lido Finance tarafından stake edilmiş eter (wstETH) tokenini Cosmos ekosistemine başlatmak üzere seçildiler.

Yapılan açıklamaya wstETH’yi entegre etmek için Cosmos ekibinden 30 kişiden fazla ilgi gösterdi. Ayrıca Neutron ve Axelar, Cosmos ekosistemindeki DeFi uygulamaları aracılığıyla kendi ağ oluşum arzlarının %1’ini wsEth likiditesi oluşturmak için token teşviklerine ayırdı.

Neutron’un çekirdek katılımcısı Avril Dutheil,

“En büyük likit staking tokenlarından biri olan Lido’nun stake eterini Cosmos ekosistemine getirme çabasının bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Neutron, Axelar ve proje arasındaki işbirliği, blockchain projelerinin inovasyonu ve kesintisiz birlikte çalışabilirliği teşvik etmek için nasıl bir araya gelebileceğinin harika bir örneğidir.” Açıklamasında bulundu.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir