Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$58.850
% 2.52
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 58.850
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Starknet Güne Yükselişle Devam Ediyor!

strk starknet
Bitcoin gün geçtikçe ATH’sine yaklaşırken piyasadaki bazı kripto paraların yönü merak konusu. Bu kripto paralardan biri de geçtiğimiz günlerde airdrop gerçekleştiren Starknet. STRK‘nın yönü nedir? Hangi alanlara dikkat etmeliyiz? İşte detaylar.

STRK Fiyat Analizi:

CoinMarketCap’in verilerine göre STRK %22’nin üzerinde yükseldi ve şu anda 2,1 dolardan işlem görüyor. Son 7 gün içinde Starknet %11 yükseldi ve bugün daha da yükselmeye devam etti.
Mevcut seviyelere baktığımızda, Starknet’te bir sonraki direncin 2,45 $ seviyesinde olduğunu görüyoruz. Ancak Starknet bu seviyeleri aşmayı başarırsa bir sonraki hedef 2,64 $ seviyesinde. Starknet’in destek bölgesi ise 2,1 $ seviyesinde görünüyor.
Ayrıca, yorum bölümünde konuyla ilgili yorum ve görüşlerinizi özgürce paylaşabilirsiniz. Ayrıca, en son haberler ve güncellemeler için bizi Telegram, YouTube ve Twitter’da takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir