Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.182
% 6.21
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.182
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Coinbase, Kanada’da Kayıt Aldı

Coinbase

Coinbase, Kanada Menkul Kıymetler Yöneticilerinden (CSA) Kısıtlı Satıcı olarak kayıt alarak Kanada’daki yolculuğunda önemli bir kilometre taşına ulaştı. Bu kilometre taşı, Coinbase’i Kanada’da kayıtlı en büyük ve ilk uluslararası kripto para borsası olarak işaret ediyor.

Kayıt, Coinbase‘in Ağustos 2023’teki resmi lansmanının ardından çok önemli bir adım olarak geliyor ve Kanada’ya öncelikli bir pazar olarak bağlılığının altını çiziyor. Tescile giden süreç, Mart 2023’te Coinbase’in mevzuata uygunluk ve operasyonel mükemmelliğe olan bağlılığını gösteren Gelişmiş Ön Kayıt Taahhüdünün imzalanmasıyla başlayan aylarca süren özenli çabayı içeriyordu.

Bu yolculuk boyunca Coinbase, küresel standartları belirleyen bir politika çerçevesi oluşturmaya yardımcı olmak için Kanadalı düzenleyicilerle yakın bir şekilde çalıştı. Bu işbirliği Kanadalı bankaları, yatırım danışmanlarını ve emeklilik fonlarını da kapsayarak Coinbase’in gelişen dijital varlık ortamına uyum sağlamalarını destekleme konusundaki kararlılığını ortaya koymaktadır.

Coinbase, Angus Reid ile ortaklaşa yürütülen yakın tarihli bir ankete göre, merkezi kripto aracılarının düzenlenmesinin, kripto para piyasasında güveni teşvik etmek ve yeniliği teşvik etmek için hayati önem taşıdığına inanıyor – Kanadalıların çoğunluğu tarafından paylaşılan bir görüş. Anket, Kanadalıların %72’sinin kripto para borsalarının düzenlenmesinin önemli olduğunu düşündüğünü ve yaklaşık üçte birinin sektörün daha fazla düzenlenmesi halinde kripto para satın alma olasılığını ifade ettiğini ortaya koydu.

Halihazırda kripto para birimine yatırım yapmış olanlar arasında motivasyonlar çeşitlilik gösterirken, neredeyse yarısı meraktan kaynaklanıyor, %39’u yatırımlarını çeşitlendirmek istiyor ve yarısından fazlası yatırımlarından kar elde etmeyi amaçlıyor. Bu veriler, Kanada pazarında dijital varlıklara yönelik artan ilginin ve çeşitli motivasyonların altını çizmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir