Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$66.228
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 66.228
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Wintermute, Hong Kong Bitcoin ve Ether ETF’leri için Likidite Sağlayacak

Wintermute

Londra’nın (İngiltere) ticaret firması Wintermute, Asya’daki varlığını artırmak için Asya pazarının önemli oyuncularından OSL Digital Securities ve HashKey HK Exchange ile stratejik işbirliği yaptı. İşbirliği ekibi, her ikisi de Hong Kong’da listelenen spot ürünler olan, yakın zamanda başlatılan bitcoin ve ethereum ETF’leri için likidite sağlayan Wintermute’u içerecek.

Wintermute CEO’su Evgeny Gaevoy, kripto ETF’lerinin perakende ve kurumsal dahil olmak üzere tüm yatırımcıların devlet tarafından düzenlenen ve devlet tarafından onaylanan bir yatırım aracıyla kripto piyasası alanına erişmeleri için nasıl bir yol sağladığına dikkat çekti. Kripto ETF’lerinin kripto dünyasındaki her tür piyasa katılımcısının dikkatini çekmedeki öneminin altını çizdi.

Hizmetler açısından Wintermute bir piyasa yapıcı olarak hareket edecek, bu da şirketlerin kontrolü altındaki ETF’ler için alım, satım ve teslimata yardımcı olacağı anlamına geliyor. Bu model, yatırımcılar için elverişli olan yükümlülüklerin hem ihraç edilmesini hem de geri alınmasını sağlayacak. Bu da likiditenin artması ve piyasanın verimliliği için uygun bir ortam yaratıyor.

Gaevoy, Hong Kong’un Asya-Pasifik bölgesinde endüstri lideri bir kripto benimseyicisi olarak çok önemli bir rol oynadığını vurguladı. Diğer ülkelerin bu alandaki ilerlemelerinin başarı için emin bir ön koşul olduğunu, çünkü ilerledikçe pazarın oldukça yaygınlaşacağını, ancak entegrasyon sürecinin yavaşlayabileceğini vurguladı.

Başlangıçta iyimserlik uyandırmış olsalar da, Hong Kong’da listelenen bitcoin’i piyasaya süren ETF’ler, ABD’li meslektaşlarının onlardan çok daha etkileyici bir başlangıç yaptığı gerçeği karşısında oldukça durgun kaldı. En son resmi güncellemeye göre, bu ETF’lerin yönetim altındaki varlıklarının toplamı yaklaşık 276 milyon dolar olacak ve 4.400 bitcoin’e kadar sahip olabilecekler.

Wintermute’un Asya pazarındaki genişlemesi, kripto platformlarının her zamanki kalelerinin ötesine geçen daha fazla potansiyel arayışlarında artık Doğu’ya bakmalarının sayısız yollarından biridir. Hong Kong ETF’leri için likidite sağlanmasına katılımı nedeniyle Wintermute, varlık yatırımcılarının bölge genelinde dijital varlıkları benimsemesini genişletmek için uzmanlık ekonomisini kullanmaya çalışmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir