Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.960
% 0.05
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.960
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Spot ETF’ler Kripto Piyasasının Anahtarı Mı? Ünlü Analist Açıkladı

TD Cowen ETF

Yatırım sektörün saygın ismi, kripto para piyasasının büyümesini sağlayabilecek iki önemli katalizörü açıkladı.

TD Cowen yatırım bankası analistlerinden Lance Vitanza, kripto piyasasında yeni bir pozitiflik döngüsü başlatabilecek iki önemli etmene dikkat çekti.

Analiste göre bu tür itici güçlerden biri, gelecekte daha fazla spot Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) yeniden konumlandırılması olacak. Uzman ayrıca, kurumsal benimsemenin büyümesi ve para akışının hızlanması nedeniyle sektöre yeni bir hayat verileceğini söyledi.

Yine de bu ikinci katalizörün de birincisi kadar önemli olduğunu vurguladı. Son günlerde tartışma konusu olan spot Ethereum ETF’lerine SEC tarafından izin verilmesi halinde alternatif kripto para birimleri için dudak uçuklatan artışlar yaşanabileceğini öngördü.

Bu önemli çünkü Ethereum’un geleceği 2025’e ya da daha da ilerisine kadar bilinmese de dijital bir kazananın ortaya çıkmasını bekleyen önemli miktarda sermayedar olduğu düşünülüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Spot ETF’ler Kripto Piyasasının Anahtarı Mı? Ünlü Analist Açıkladı” te bir düşünce

  1. Pingback: Anthony Scaramucci: Bitcoin Kurumsal Olarak Benimsenecek - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir