Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.595
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.595
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Voyager Digital Alacaklılarına Büyük Fatura!

Voyager Digital

Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz zamanlarda Voyager Digital şirketi iflas etmişti. Son haberlere göre ise söz konusu şirketin alacaklılarına 5.1 milyon dolarlık bir fatura kesildi.

İlginizi çekebilir: Voyager Bir Yılın Ardından Para Çekme İşlemlerini Açıyor!

Voyager Digital alacaklıları için bir fatura kesildi. Bu fatura kapsamında, mart ayından mayıs ayına kadar olan dönem için 5.1 milyon dolarlık bir ödeme yapılacak. Bununla birlikte Voyager’ın 11.2 milyon dolarlık tazminatı, 16.4 milyona çıkmış bulunuyor.

İçeriklerimizden anında haber almak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Voyager Digital Artan Tazminatla Karşı Karşıya!

Voyager’ı temsil eden hukuk bürosu McDermott Will & Emery, 2 aylık çalışmaları için şirkete 5.1 milyon dolar fatura çıkardı. Buna ek olarak Voyager Digital, bu faturayla birlikte yeniden yapılandırma bütçesini aşmış bulunuyor. Böylelikle şirketten alınan toplam tazminat 16.4 milyona çıkıyor. Alacaklılarsa bu tazminatın 8.9 milyon dolarını ödedi. Ayrıca büronun avukatları, 970 küsur saatlik çalışma için 1 milyon dolar fatura kesti!

Son bir yıldır pek çok kripto şirketi iflas etmiş bulunuyor. Şirketlerin iflastan dönmek için ödediği miktarlar ise dudak uçuklatıyor. Voyager’ın yanı sıra, avukatlara büyük meblağlar ödeyen bir diğer şirket ise FTX olmuştu. FTX söz konusu danışmanlar için 120 milyonu aşan bir meblağ ödemişti.

Sonuç olarak: Voyager Digital iflasın verdiği zararları kapatmaya çalışıyor. Bu yolda ise avukatlara oldukça yüksek paralar ödüyor. İlerleyen zamanlarda ne olacak, şirket bunu kendi lehine çevirebilecek mi göreceğiz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir