Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.810
% 2.13
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.810
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Voyager Bir Yılın Ardından Para Çekme İşlemlerini Açıyor!

Voyager

Voyager Digital, iflasını vermesinden tam tamına bir yıl sonra para çekme işlemlerini açmak için hazırlanıyor.

İlginizi çekebilir: Binance US ile Voyager’ın Anlaşması Feshedildi

Şirket uygulamasını yeniden devreye sokmak için harekete geçiyor. Böylelikle müşteriler aylar sonra paralarını çekebilecek gibi duruyor. Yönetici Paul Hage, uygulamanın 15 Haziran tarihlerinde çekilebilecek para miktarını gösterir şekilde güncelleneceğini aktarıyor. Ek olarak Hage, işlemlerin 20 Haziran ile 5 Temmuz arasında başlatılabileceğini söyledi.

Bir Yıl Önce İflaslarını Vermişlerdi

Voyager’ın verdiği iflas, 17 Mayıs’ta mahkeme tarafından onaylanmıştı. Şimdiyse kullanıcılar, kripto varlıklarını çekebilecek veya bir ay sonra %35.72’sini nakit olarak alabilecek.

Ayrıca Hage iflas eden bir diğer kripto hedge fonu olan Three Arrows Capital’in, Voyager’a borçlu olduğunu da aktardı. Söz konusu borç tam tamına 650 milyon dolar ediyor. Bu yüzden ilk para çekme işlemleri %35 civarındayken, borçlar alındıktan sonra müşterilerin paralarının kalan kısımlarını da çekebilme ihtimali bulunuyor.

Bunun yanı sıra Voyager iflasını vermeden önce iki kere iflas planı teklifinde bulunmuştu. Fakat bu tekliflerin hiçbiri kabul almamıştı.

Sonuç olarak:
Müşteriler sonunda istediği şey olan para çekme işlemlerine kavuşacak gibi duruyor. Bu her ne kadar kısıtlı olsa da uzun vadede Voyager Digital belki de tüm ödemeleri halledebilir. Ne olup biteceğini ilerleyen zamanlarda daha iyi göreceğiz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir