Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.295
% 2.57
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.295
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

İşte O Borsa, ChatGPT ile Entegre Oluyor!

chatgpt bybit

Kripto borsası Bybit, piyasa veri analizini otomatikleştirmek için ChatGPT tabanlı bir yapay zeka (AI) aracını ticaret platformuna entegre ediyor.


▪️ Bybit, yatırımcıların “ToolsGPT” adı verilen yeni yapay zeka tabanlı özellik ile piyasa verilerini analiz edebileceklerini açıkladı.

▪️ Firma, Perşembe günü yaptığı basın açıklamasında, ToolsGPT adı verilen yeni özelliğin, kullanıcıların teknik analiz, geriye dönük test edilmiş fiyat verileri ve diğer temel ölçümler”için sorgulayabilecekleri bir yapay zeka sohbet robotu olduğunu söyledi. Örneğin, Bybit yatırımcıları bu aracı kullanarak geçmiş verilere ve teknik göstergelere dayalı olarak gelecekteki fiyat eğilimlerini analiz edebilecekler.

▪️ Kripto şirketleri, teknolojideki diğer herkesle birlikte, iş akışlarında yapay zekayı uygulamanın yollarını bularak yapay zeka trendini yakalamaya çalışıyor.

ByBit CEO’su Ben Zhou tarafından yapılan açıklamada ChatGPT entegrasyonunun, yatırımcıların geçmiş ve gerçek zamanlı piyasa verilerine ve yapay zeka tarafından üretilen tavsiyelere dayanarak bilinçli kararlar almalarına yardımcı olmayı amaçlayan yenilikçi bir hamle olduğunu şu cümlelerle vurguladı;

“ChatGPT’yi Bybit Tools’a entegre ederek, kullanıcılara kararlarını verirken daha kapsamlı bilgi verebiliyoruz.”

Bitcoin, Ether Alın ve Satın | Kripto Para Borsası | Bybit

ChatGPT Nedir?


▪️ ChatGPT, sohbet robotu ile insan benzeri konuşmalar yapmanıza ve çok daha fazlasını yapmanıza olanak tanıyan yapay zeka teknolojisi tarafından yönlendirilen bir doğal dil işleme aracıdır.

▪️ Bu dil modeli, soruları yanıtlayabilir ve e-posta, makale ve kod oluşturma gibi görevlerde size yardımcı olabilir.

ByBit’e %10 komisyon indirimli kayıt olmak için buraya tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir