Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.227
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.227
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Open Campus (EDU) Neden Yükseliyor?

Open Campus EDU

Binance Launchpad ile hayatımıza giren Open Campus (EDU) projesi bugün sabah 09.00 saatleri sularında bir yükseliş yaşadı. Peki, bu EDU projesi ne işe yarar?

Open Campus (EDU) projesi, eğitim için blockchain teknolojisini kullanımını hedefleyen, öğrencilerin yeteneklerini geliştirmelerine ve kariyerlerini ilerletmelerine yardımcı olan bir platformdur. 

Projenin twitter adresinde attığı bir tweet sonrası yükseldiği gözlemlendi. Yaklaşık olarak %14’lük bir yükseliş yaşayan proje şu an ufak bir geri çekilme yaşamış gibi görünüyor.

Tweet’in detaylarına gelecek olursak proje, “Son zamanlarda yaşanan makro dalgalanma ve piyasa koşulları gereğince OpEx, Erken katkıda Bulunanlar, Likidite ve Ekosistem’den gelecek tüm token kilitlerini 3 ay ertelemeye karar verdik.” şeklinde tweet attı.

Tweetin devamında ise proje: “Diğer havuzların vesting takvimi aynı kalacaktır. Akıllı sözleşmeler ve güncellenmiş vesting programını yansıtacak şekilde sunulacaktır” dedi.

Open Campus (EDU) Fiyat Hareketleri ve EDU Analizi

EDU yükselişi

EDU grafiğine baktığımız zaman, haberin de yardımıyla 0.75$ direncini kırmayı denediğini görüyoruz. Yaklaşık olarak %14’lük bir yükseliş gösteren EDU, piyasanın da olumlu bir şekilde ilerlemesi durumunda 0.75$ direncini desteğe çevirebilir. 0.75$ birkaç tane 4 saatlik mumu kapatmasıyla birlikte bir sonraki direnç seviyesi ise, 0.85 olacaktır. 0.85$ seviyesindeki direncini sert bir şekilde kırarsa bir sonraki direnci olan 0.97$ direncine kadar hızlı bir yükseliş sergileyebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir