Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.600
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.600
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Credit Suisse NFT Ortaklığı Kurdu!

İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse, İsviçre Futbol Federasyonu ile Ethereum tabanlı Nft çıkaracağını duyurdu.

Geçtiğimiz Mart ayında UBS Group tarafından 2 Milyar Dolara satın alınan İsviçre’nin en büyük ikinci bankası Credit Suisse, İsviçre’de ki kadın futbolunun desteklenmesi adına İsviçre Futbol Federasyonu ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Banka yaptığı duyurudu ortaklık kasamında İsviçre Futbol Federasyonu ile Ethereum tabanlı NFT koleksiyonu çıkaracağını duyurdu.

NFT’ler geçtiğimiz boğa sezonunda oldukça ilgi görsede son zamanlarda piyasa hacminleri bakımından büyük bir düşüş yaşadı. Yaşanan bu düşüşe rağmen çoğu büyük firma NFT alanına olan ilgisini sürdürüyor.

Ortaklık sonrası yapılan açıklamalara göre çıkartılacak NFT koleksiyonu İsviçre Kadın Milli Takımın portresinden oluşuyor. Oluşturulacak NFT koleksiyonu toplamda 756 dijital sanat portresinden oluşacağı açıklandı.

Konuyla ilgili yayınlanan resmi bilgilere göre çıkartılacak NFT’ler Credit Suisse’nin kendi uygulaması olan sadece CSX üzerinden 11 Temmuz- 31 Ağustos aralığında gerçekleşecek.

Konu ile açıklama yapan Credit Suisse İsviçre Dijital Varlıklar Başkanı Daniel Gorrera:

“Teklifi tasarlarken, bilinçli olarak kullanıcının gelişen NFT dünyasına katılmasını kolaylaştırmaya çalıştık. Bu proje aynı zamanda yeni finansman ve hizmet modellerinde dijital varlıkların yenilikçi kullanımının önünü açıyor. Bu alanda Credit Suisse, düzenlenmiş ortaklar arayan ihracatçı taraflar için iyi bir konumdadır.”

İçeriklerimiz yayınlandığı anda haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir