Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.301
% 0.49
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.301
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Voyager Alacaklılarından SBF’ye Mahkeme Celbi Gönderildi

Voyager Mahkeme

Voyager Digital alacaklılarının temsilcileri, eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried ve birkaç üst düzey yöneticiye mahkeme celbi gönderdi.

İflas eden kripto kredi platformu Voyager Digital alacaklıları resmi komitesi, eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF) ile FTX ve Alameda Research’ten birkaç üst düzey yöneticinin ifade vermesini talep etmek için mahkemeye başvurdu. ABD’nin New York Güney Bölgesi İflas Mahkemesi’nde yapılan başvuruda, Bankman-Fried’a ifade vermek üzere celpname tebliğ edildiği belirtiliyor.

Mahkeme, Bankman-Fried ve diğer üst düzey yöneticilerin belge sağlamasını ve önümüzdeki hafta bir uzaktan ifade için mahkemeye gelmelerini talep etti. Bankman-Fried ayrıca, istenen tüm belgeleri ve iletişimleri en geç 20 Şubat’a kadar sunması gerekiyor.

Bu karar, daha önce Voyager avukatlarının Bankman-Fried ve diğer üst düzey yöneticilere mahkeme celbi tebliğ ettiğinin ortaya çıkmasıyla geldi. Tüm şahısların istenen bilgileri 17 Şubat’a kadar vermeleri gerekiyordu.

Mahkeme Yargıcı John Dorsey daha önce FTX borçlularına iflas mahkemesi kuralları çerçevesinde Bankman-Fried’in aile üyelerinden bilgi ve belge talep etmeleri için mahkeme celbi çıkarma yetkisi vermişti. Yargıç Lewis Kaplan’ın Bankman-Fried’ın tanık değiştirme girişiminde bulunduğuna inanmak için “olası neden” olduğunu belirtmesinin ardından Bankman-Fried’ın kefaletinin iptal edilebileceği açıklandı.

Bankman-Fried’in holding şirketi Emergent Fidelity Technologies’in iflas koruma başvurusunda bulunduğu da daha önceki mahkeme belgelerinde ortaya çıkmıştı.

Bu gelişmeler, kripto para sektörünün güvenilirliği ve düzenlenmesi konularında yeni soruları beraberinde getiriyor. Kripto para borsalarının iflas etmesi, yatırımcılar için büyük bir risk oluşturuyor ve bu durum, sektörün geleceği hakkında endişeleri artırıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir