Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.314
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.314
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Vitalik Buterin Tarafından Bu Altcoine Tebrik!

Vitalik Buterin

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, paylaştığı X gönderisinde başka bir altcoinin geliştiricilerini tebrik etti.

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, hayran olduğu Retroactive Public Goods Funding (RetroPGF) programından bahsederek Ethereum için katman-2 ölçeklendirme çözümü olan Optimism’e (OP)’den övgü ile bahsetti.

Retroactive Public Goods Funding (RetroPGF) Nedir?

RetroPGF, merkeziyetsiz uygulama oluşturma, hibe sağlama, eğitim içeriği oluşturma ve toplulukla etkileşim kurma gibi avantajları vardır. Optimism (OP)’nin gelişimini ve benimsenmesini destekleyen katkıda bulunanları ödüllendiren bir sistemdir.

Vitalik Buterin, yaptığı açıklamasında:

Optimism (OP) RetroPGF 3. turunda 100 milyon doların üzerinde para dağıtıldı. Halka açık ürünleri finanse etme, geliştiricilerin ve diğerlerinin bir iş modeli olmasa bile Ethereum’a katkıda bulunmalarına yardımcı olma konusundaki kararlılıklarının devam ettiğini görmekten gerçekten etkilendim. Gelecekte QF ve RPGF turları yapan daha fazla proje görmeyi umuyoruz!

Yapılan açıklamanın ardından Optimism (OP) %4’ün üzerinde bir yükseliş yaşadı.

Optimism (OP) Nedir?

Neredeyse anında gerçekleşen düşük maliyetli Ethereum işlemlerini desteklemeyi amaçlayan bir katman iki protokolü ve akıllı sözleşme platformudur. Optimism, birden fazla işlemi ana zincir tarafından doğrulanan tek bir kanıtta bir araya getiren bir teknik olan optimistic rollup’ları kullanarak Ethereum’da hızlı ve ucuz işlemler sunduğunu iddia ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir