Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.953
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.953
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İçin Marjin İşlemleri Başlattığını Duyurdu!

binance

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak bilinen platform Binance, marjin ticaretini daha da zenginleştirmek adına yeni altcoin paritelerini kullanıma sunduğunu duyurdu. Kripto para alım satım dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Binance Margin, Dock (DOCK) token’ını Cross Margin’e ekleyerek yeni bir ödünç alınabilir varlık olarak portföyüne dahil etti.

Ayrıca, hem Cross Margin hem de Isolated Margin işlemlerini kapsayan alım satım çiftlerini genişleterek yatırımcılara daha fazla çeşitlilik sunmayı amaçlıyor. Binance Margin’in bu güncellemesi, kullanıcıların ticaret stratejilerini çeşitlendirmelerine ve portföylerini daha etkili bir şekilde yönetmelerine olanak tanıyacak.

Cross Margin’de tanıtılan yeni işlem çiftleri şunları içeriyor:

  • ARB/FDUSD, DOCK/USDT, SOL/USDC

İzole Marjin için eklenen çiftler şunlardır:

  • ARB/FDUSD, OP/FDUSD, SOL/USDC

Binance, stratejik genişlemesiyle kullanıcılarına daha zengin bir ticaret deneyimi sunmayı ve portföylerini çeşitlendirmek için daha geniş bir seçenek yelpazesi ve esnek ticaret stratejileri sağlamayı hedefliyor.

Bu güncelleme, Dock’un (DOCK) Cross Margin’de ödünç alınabilir bir varlık olarak eklenmesi gibi özelliklere odaklanıyor. Dock, merkeziyetsiz kimlik çözümlerine odaklanan bir proje olarak bilinir ve Binance ekosistemine katılarak kullanıcılara potansiyelini keşfetme ve bu potansiyelden yararlanma fırsatı sunuyor.

Binance Margin, düzenli olarak alım satım seçeneklerini gözden geçirerek ve genişleterek, kullanıcı memnuniyetine olan bağlılığını sürekli olarak gösteriyor. Bu yaklaşım, dinamik kripto para piyasasına uyum sağlar ve yatırımcılara değişen ortamda etkili bir şekilde gezinmek için gerekli araçları ve seçenekleri sunar.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir