Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.635
% 0.53
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.635
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Valkyrie 2x Kaldıraçlı Bitcoin Vadeli İşlem ETF’sini Piyasaya Sürüyor

Valkyrie

Valkyrie, Bitcoin’in fiyat hareketlerine meraklı olanlar için yeni bir yatırım fırsatı sundu: Valkyrie Bitcoin Futures Leveraged Strategy ETF, yatırımcılara Bitcoin’in fiyat hareketine maruz kalmalarını sağlamayı amaçlayan kaldıraçlı bir ETF.

Valkyrie’nin spot Bitcoin ETP’sinin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinin ardından, kaldıraçlı ETF, yalnızca tek bir gün için S&P CME Bitcoin Vadeli İşlemler Endeksi (USD) Aşırı Getirisinin günlük performansının iki katına karşılık gelen günlük yatırım sonuçları sunmayı amaçlamaktadır. Valkyrie Investments Inc. şirketinin kayıtlı bir yatırım danışmanı iştiraki olan Valkyrie Funds LLC tarafından yönetilen fon, öncelikle Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerine yatırım yapmaktadır.

Valkyrie CEO’su Leah Wald, Bitcoin’e ve daha geniş dijital varlık ekosistemine erişim için yenilikçi yollar sunmaya olan bağlılıklarını vurgulayarak lansmanla ilgili heyecanını dile getirdi. Ayrıca, Bitcoin üzerindeki mevcut spot ışığının ve tüccarlar ile yatırımcılar arasında piyasayla etkileşim kurmak için finansal araçları kullanmaya yönelik artan ilginin altını çizdi.

Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerine yatırım yaparak faaliyet gösteren BTFX, CME Bitcoin Vadeli İşlemler piyasasının performansını izleyen ve planlı roll-over’lara tabi olan Endeksin günlük performansını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Valkyrie’nin CIO’su Steven McClurg, BTFX’in yatırımlarda ileriye dönük bir bakış açısına sahip olanlara hitap ettiğini ve Bitcoin’in volatilitesinden ve büyüme potansiyelinden yararlanmak için stratejik bir araç sağladığını vurguladı. Ek olarak, şirketin, müşterilerin düzenlenmiş ve tanıdık bir format aracılığıyla kripto piyasasına katılmalarını sağlayan özel dijital varlık ürünleri sunma taahhüdüne dikkat çekti. McClurg, lansmanı Valkyrie’nin geleneksel finans piyasaları ile dijital varlıkların gelişen alanı arasındaki boşluğu doldurma misyonunda heyecan verici bir kilometre taşı olarak nitelendirdi.


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir