Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.304
% 1.96
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.304
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Everipedia (IQ) Coin Nedir? IQ Coin Projesi ve Fiyat Analizi

Everipedia IQ Nedir

Eskiden Everipedia olarak bilinen IQ kripto projesi, dünyayı blockchain teknolojisi konusunda eğitmeyi amaçlıyor. Proje, IQ.wiki web sitesi aracılığıyla en büyük blockchain ve kripto para birimi ansiklopedisini sunuyor ve bunu, blockchain teknolojisinden yararlanarak mümkün olan en yüksek düzeyde ademi merkeziyet ve şeffaflığı sağlayarak yapıyor. Peki IQ Coin nedir? IQ Coin yorumları nedir, geleceği var mı? İşte tüm detaylar…

IQ Coin Nedir?

IQ.wiki’nin IQ kripto projesi, dünyayı blockchain teknolojisi konusunda eğitme misyonunu üstleniyor. Bu misyonu blockchain teknolojisini ve yapay zekayı (AI) kullanarak yerine getirmeyi hedefliyor. Eski Everipedia kripto projesi, bu iki yenilikçi teknolojik çözümün gücünü birleştirerek kripto bilgisini ölçeklendirmeyi hedefliyor.

What is Everipedia (IQ)

Everipedia’nın temel kripto projesinin kilometre taşlarına kısa bir genel bakış:

2014 – Kazemain, Forselius ve Moore, Everipedia’yı kurdu.

2017 – Projenin kurucuları dünyanın ilk blockchain ansiklopedisini oluşturma planlarını açıkladılar.

2018 – Galaxy Digital projeye 30 milyon dolar yatırım yaptı, ekip IQ parasını piyasaya sürdü ve Everipedia projesi resmi olarak dünyanın ilk blockchain ansiklopedisi olarak başlatıldı.

2020 – Proje, doğrulanmış tarafların gerçek dünya bilgilerini zincire taşımasına olanak tanıyan OraQles hizmetini yarattı. Associated Press, ABD seçim yarışı çağrılarını yayınlamak için OraQles’ı kullandı.

2022 – Proje Ethereum zincirinden Polygon’a geçti ve Everipedia kripto projesi IQ.wiki olarak yeniden markalandı. Yeniden markalaşmaya çeşitli yeni Web3 özellikleri ve entegrasyonları eşlik etti.

2023 – IQ kripto projesi OpenAI’yi entegre etti ve yapay zekanın doğru şekilde uygulanmasını ve kullanılmasını bu zincir içi ansiklopedi’nin önemli bir parçası haline getirdi.

Everipedia (IQ) Yol Haritası

Bu blockchain ansiklopedisi projesi için herhangi bir yol haritası bulamadık. Ancak, yol haritalarının esas olarak yeni başlayan ve henüz somut bir sonuç vermemiş projeler için geçerli olduğunu belirtmekte fayda var.

Sonuçta IQ kripto projesi çalışıyor. Halihazırda binlerce kripto makalesi sunuyor, aktif bir DAO’ya, gerçek kullanım senaryosuna sahip bir kripto token’a sahip ve aktif olarak daha fazla değer katmanın ve IQ ekosistemini geliştirmenin yeni yollarını arıyor.

Everipedia (IQ)

IQ Coin’in Geleceği Nedir?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi ileriye dönük bir yol haritası yok. Ayrıca, BrainDAO kontrol panelinin IQ oylama sayfasında (bu yazının yazıldığı sırada) aktif oy bulunmamaktadır. Bu nedenle gelecekte IQ kripto projesi için kesin planların ne olduğunu söylemek zor.

Bununla birlikte, 2022’deki yeniden markalaşma ve Polygon blok zincirine geçiş göz önüne alındığında, projenin canlı ve başarılı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Dolayısıyla kaliteli wiki sayfalarının sayısının artmaya devam etmesini bekleyebiliriz. İçerik katkıda bulunanların yanı sıra IQ topluluğu üyelerine de ek teşviklerin sunulmasını beklemek güvenlidir. Ayrıca gelecekte IQ projesinin yeni kripto ve yapay zeka teknolojisi entegrasyonu da oldukça muhtemel.

Everipedia (IQ) Coin Fiyat Analizi

Teknik göstergelere göre, IQ Token’in 200 günlük SMA’sı önümüzdeki ay artacak ve 23 Mart 2024’e kadar 0,006825 $’ a ulaşacak. Ayrıca, IQ Token’in kısa vadeli 50 Günlük SMA’sının 23 Mart 2024’e kadar 0,011086 $’a ulaşacağı tahmin ediliyor.

Everipedia (IQ) Coin Fiyat Analizi

Göreceli Güç Endeksi (RSI) momentum osilatörü, bir kripto para biriminin aşırı satıldığını (30’un altında) veya aşırı satın alındığını (70’in üzerinde) işaret eden popüler bir göstergedir. Şu anda RSI değeri 80,74 seviyesinde bulunuyor ve bu da IQ piyasasının aşırı alım pozisyonunda olduğunu gösteriyor. RSI göstergesi IQ fiyatının artacağını gösteriyor.


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir