Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.790
% 2.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.790
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Twitter Gönderi Sınırlamasıyla İlgili Açıklama Yaptı!

Twitter

Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz günlerde Twitter platformu gönderi görüntüleme sınırlaması getirmişti. Başta konuya dair bir açıklamada bulunmayan Twitter, sonunda sessizliğini bozdu!

İlginizi çekebilir: Twitter Alternatifi, Mastodon Platformu Öne Çıkıyor!

Daha önceki haberlerimizde de aktardığımız üzere, Elon Musk Twitter’a bir gönderi görüntüleme sınırı koymuştu. Bu haberin ardından oldukça canı sıkılan kullanıcılar, başka platformlara kaymaya başlamıştı. Öyle ki bu olaydan sonra, platformun aktif kullanıcı sayısında ciddi bir düşüş yaşandı. Elon Musk ise dün sessizliğini bozdu ve konuyla ilgili bazı resmi açıklamalarda bulundu.

İçeriklerimiz yayınlandığı gibi haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Elon Musk, Twitter Sessizliğini Bitirdi

Platforma gelen gönderi sınırlamasının ardından, Elon Musk konuyla alakalı sessizliğe son verdi. Resmi Business hesabından yapılan açıklamada bu kararın arkasındaki neden belirtildi.

Söz konusu açıklamada CEO Linda Yaccarino, kullanıcıların sevmediği bu özelliği oldukça savundu. Neden olarak ise platformun güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Ancak eklemeliyiz ki, bu kısıtlamalar platformdaki küçük bir yüzdeyi etkiliyor.

Bunun yanı sıra Elon Musk, geçtiğimiz günlerde sistem manipülasyonları ve veri hırsızlığının aşırı seviyelerini ele almak adına koyulan sınırları açıkladı. Açıklanan bu sınırlara göre (günde); yeni doğrulanmamış hesaplar 300, doğrulanmamış hesaplar 600, doğrulanmış hesaplar ise 6000 gönderi görebiliyor.

Sonuç olarak: Elon Musk bu kararından bir süre vazgeçmeyecek gibi duruyor. Bunun yanı sıra karar küçük bir kesimi etkiliyor. İlerleyen zamanlarda ne olacak, Elon Musk karardan vazgeçecek mi görereceğiz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir