Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$67.127
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 67.127
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Trump NFT Patlamasından Övgüyle Söz Ediyor

Trump

Florida’daki konutunda non-fungible token severlerden oluşan bir kalabalığı ağırlarken dudaklarından dökülen ifade tüm kripto para piyasasını sarstı. Trump, NFT’ye olan desteğini göstermek için cesur ve vokal tarzından yararlandı ve siyasi rakibi Joe Biden ile ilişkilendirilen bir meme parasını küçümsedi.

Trump’ın Kripto Düzenlemesi ve NFT’ler Hakkındaki Görüşleri

Toplantıda Trump, mevcut yönetimin hoşlanmadığını düşündüğü dijital para birimlerini açıkça tolere etmeye istekli olduğunu ifade etti. “Bu konuda iyiyim”- izleyicilere, uygun düzenleme için destek grubu olduklarını ve bu yerde Amerikalı yenilikçiler olmaları gerektiğini vaat etti.

Düzenleyici kısıtlamalarla mücadele konusundaki soruyu yanıtlarken, bunun bir dereceye kadar, ülkenin kalkınmasına ve refahına katkıda bulunacak olan kripto endüstrisinin düşmanlığını azaltmayı gerektireceğini söyledi. “Eğer onlarla bir arada yaşayacaksak, burada hayatta kalmaları için onlara rehberlik etmeliyiz.”

Trump ayrıca bazı kritik zamanlarda NFT piyasasında kilit bir rol oynadığını ve sonuç olarak piyasanın bazı NFT koleksiyonları, özellikle de Mugshot NFT’leri aracılığıyla ivmesini yeniden kazandığını paylaştı. Katılımcılar, Trump’ın Mugshots NFT’sini dinleyebilmek için gerçekten para harcamak zorunda kaldıkları için bu duyguyu alkışlarla hararetle alkışladılar.

Trump’ın Biden’ın Meme Coin’ini Eleştirisi

Trump, Biden destekçileri tarafından kullanılan “Jeo Boden” (BODEN) meme paralarını “bir token için çok değerli” olduğu için eleştirdi. Böyle bir yorum, BODEN varlığında %10’dan fazla bir artış kaydetti. Ancak bunun aksine “Donald Tremp” (TREMP), Trump’ın yorumlarının hemen ardından %110 oranında yükselişe geçti.

Trump, düşmanının kripto konusundaki bilgi eksikliğini alaycı bir dille ifade ederek kripto topluluğuna hitap etti. “Kripto para birimini seviyorsanız, Trump’a oy vermeniz gerektiğini hayal edebiliyorum.”

Trump’ın Bitcoin ve Dijital Para Konusundaki Gelişen Tutumu

Trump’ın kripto angajmanının en dikkat çekici yönlerinden biri, 2021’de Bitcoin’den bir aldatmaca olarak bahsettiği önceki eylem tarzından belirgin bir şekilde ayrılmasıdır. Yine de sektörü destekliyor, ancak bankacılık işlemlerinde geleneksel yol olan tek ABD doları hakimiyeti lehine açıkça konuşuyor. Görevde olduğu sürece bir merkez bankası dijital para biriminin varlığını veto edeceğini teyit etti.

Trump’ın Devam Eden Yasal Savaşları ve Kripto Etkisi

Trump’ın New York’taki uzun süreli yasal mücadeleleri ve davalarının ortasında kripto sektörüne dahil olması, belirli alanlardaki öneminin açık bir kanıtıdır. Finans otoriteleriyle olan savaşları sırasında kripto dünyası, başkanlık sonrası faaliyetlerine eklenecek bir başka çekici faktör haline geldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir