Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$66.614
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 66.614
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Robinhood Kripto’nun Geliri İlk Çeyrekte %232 Arttı

Robinhood

Robinhood’da (HOOD) ilk çeyrekte gerçekleşen kripto para işlem hacmi, geçen yılın aynı dönemine kıyasla %224 artarak 36 milyar $’a ulaştı ve firmanın mali tabloları gerçekten muhteşem bir performans gösterdi.

Kripto ticaretindeki bu artış, kripto para birimi gelirini %232 artırarak 126 milyon dolara çıkardı. İşletmenin işlem bazlı toplam geliri ise bir önceki yıla göre %59’luk bir artışla 329 milyon dolar oldu. Robinhood’un kullanıcı tarafından tutulan kripto para birimi varlıkları, 2023’ün sonuna göre %78 artışla 26 dolar oldu. 31 Mart itibariyle bu döviz varlığının dolar değeri 2 milyar Rupi’lik (yaklaşık 24 milyon dolar) gerçekleşmemiş bir kazanç oldu.

Ticaret platformu ilk çeyrekte analist tahminlerinin de üzerinde performans gösterdi. Şirket, 552,7 milyon $’lık beklentilere rağmen toplam 618 milyon $’lık satış gerçekleştirdi. Tahmin edilen ortalama 0,06 $’a kıyasla, hisse başına kazanç 0,18 $ olarak gerçekleşti. Bu veri bulgularının sonuçları açıklandıktan sonra, Robinhood hisseleri Çarşamba günkü piyasa sonrası işlemlerde %7 değer kazandı. Bir kripto para alım satım sitesi olan Robinhood, Coinbase’e kıyasla daha az hisse kaybetti.

Kripto para birimine gelince, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Robinhood’a bir Wells Bildirimi gönderdi. Bu bildirim, yasal yaptırımların yürürlüğe girmesi için uygulanacak. Bununla birlikte, şirket yetkilileri, platformlarının sunduğu kripto para varlıklarının mevcut yasalar kapsamında menkul kıymet olarak kabul edilmediğini iddia etti.

Toplamda 9 milyon, bir önceki yıla göre artışın 810.000 olduğu gerçeğinden kaynaklanıyor. Daha da dikkat çekici olan, şu anda 129 milyar dolar olan saklama varlıklarının yıldan yıla %65 oranında büyümesidir. Robinhood bu büyümenin bir kısmını ilk çeyrekte hisse senedi ve kripto para piyasalarındaki artan aktiviteye bağlıyor. Kazanç raporundan önce, hisse senedi bugüne kadar yaklaşık %40 değer kazanarak güçlü bir piyasa performansı göstermişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir