Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$66.909
% 0.10
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 66.909
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Grayscale CEO’sundan Ethereum Hakkında Umut Verici Açıklama!

ETF

Kripto para devi Grayscale’in CEO’su Michael Sonnenshein, Ethereum hakkındaki planlarını ve SEC’ye olan bakış açısını paylaştı.

Sonnenshein, Grayscale’in odak noktasının spot ürünlere kaydığını ve bunun şirketin DNA’sının temelini oluşturduğunu açıkladı. Bu açıklama, şirketin geçen yıl ABD’de vadeli Ethereum ETF’si kurmak için yaptığı başvuruyu geri çekmesinin ardından geldi.

Sonnenshein, geri çekilme gerekçesini piyasada halihazırda vadeli işlem sözleşmelerine yönelik mevcut ürünlerin varlığı olarak açıkladı. CEO, “Bazen bir ürün için başvuruda bulunuyoruz, bu onun piyasaya sürüleceği anlamına gelmiyor.” dedi.

ABD’de spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının ardından, yatırımcıların ilgisi spot Ethereum ETF’lerine yöneldi. Grayscale, BlackRock, VanEck, ARK Invest, Fidelity, Invesco ve Hashdex de dahil olmak üzere birçok şirket bu tür bir fon kurmak için başvuruda bulundu.

Ancak analistler, SEC’nin Ethereum’u bir menkul kıymet olarak sınıflandırıp sınıflandırmadığına henüz karar vermediği için bu başvuruların yakın zamanda onaylanmasını beklemiyor.

Sonnenshein, SEC’nin Ethereum konusundaki görüşlerine ilişkin net bir yorum yapmaktan kaçınmakla birlikte, “SEC’nin yatırımcılar adına doğru olanı yapacağına dair iyimser olduğunu” belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir