Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$66.328
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 66.328
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Donald Trump’ın NFT Koleksiyonu ile Başı Belada

Donald Trump

Axios tarafından bildirildiği üzere eski Başkan Donald Trump, “Mugshot Edition” NFT’lerini satın alan destekçileriyle yemek yiyerek duruşmasına ara vermeyi planlıyor. Şu anda New York’ta bir ceza davasıyla karşı karşıya olan Trump, Mar-a-Lago’daki destekçileriyle akşam yemeğinde bir araya gelmek için Palm Beach, Florida’ya uçtu.

Akşam yemeğine davetler, bireysel olarak her biri 99 dolar değerinde olan 47’den fazla NFT satın alan kişilere verildi. Trump, Salı günü mahkeme önünde yaptığı konuşmada, “aldatmaca” olarak nitelendirdiği devam eden davasıyla ilgili kampanya yürütmeyi tercih ettiğini dile getirdi. Duruşma, yetişkin sinema oyuncusu Stormy Daniels’a yapılan sus parası ödemeleriyle ilgili iş kayıtlarında tahrifat yapıldığı iddiası üzerine yoğunlaşıyor.

“Mugshot” NFT’leri, Trump’ın henüz yargılanmayan 2020 ABD seçim sonuçlarına itiraz etmek için komplo suçlamaları nedeniyle 2023’te tutuklanmasının sabıka fotoğrafını içeriyor. Bu NFT’lerin arkasındaki şirketin doğrudan Trump’ın kampanyasıyla bağlantılı olmaması dikkat çekicidir.

Akşam yemeğine ek olarak, yeterli NFT alan destekçilere, Trump’ın geçen Ağustos ayında Atlanta’da tutuklanması sırasında giydiği takım elbisenin bir parçasını içeren fiziksel bir kart verilecek. Elbise, NFT tanıtım web sitesinde “Amerika Birleşik Devletleri tarihindeki tarihsel açıdan en önemli eser” olarak lanse ediliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir