Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$66.311
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 66.311
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Arbelos Markets, 28 Milyon Dolar Fon Topladı

Anboto Labs, 3 Milyon Dolarlık Fon Aldı!

Sektörün duayenleri Joshua Lim ve Shiliang Tang tarafından kurulan bir kripto ana ticaret şirketi olan Arbelos Markets, önemli miktarda katılımcılı bir fon turunda başarıyla 28 milyon dolar topladı. Tohum sermayesi ve borç finansmanından oluşan bu tura, önde gelen bir kripto risk sermayesi şirketi olan Dragonfly Capital öncülük etti.

Bağış toplamaya çok çeşitli yatırımcılar katıldı ve bu da geniş endüstri desteğinin altını çizdi. Katkıda bulunan önemli kişiler arasında yatırım firmaları Room40 Ventures, Selini Capital ve Breed VC’nin yanı sıra kurumsal ortaklar FalconX, Circle Ventures, Paxos ve diğerlerinin yanı sıra melek yatırımcılar ve Deribit, Chorus One, StarkWare ve Immutable gibi kuruluşlar yer alıyor.

Arbelos Markets, dijital varlık endüstrisinin, birçok önde gelen şirketin çöküşüne yol açan 2022 kripto kredisi erimesinden sonra toparlandığı bir dönemde ortaya çıktı. Ortamın olgunlaşması ve daha sofistike oyuncuların girişine tanık olmasıyla Arbelos, özellikle kripto türevleri ve opsiyonları alanında kurumsal yatırımcıların likidite ve riskten korunma gereksinimlerini karşılamayı hedefliyor.

Sırasıyla LedgerPrime ve Genesis’teki rollerinden geniş deneyime sahip olan Tang ve Lim liderliğindeki Arbelos, operasyonlarında çok önemli bir unsur olarak şeffaflığa öncelik veriyor. Lim, geçmiş krizlerin önlenmesinde şeffaflığın önemini vurguladı ve Arbelos’un özel bir “şeffaflık motoru” aracılığıyla risk profiline, bilançosuna ve karşı taraf riskine ilişkin gerçek zamanlı görünürlük sağlama konusundaki kararlılığını vurguladı.

Merkezi ve zincir üstü türev ve opsiyon piyasalarında faaliyet gösteren Arbelos, operasyonun ilk altı ayında 25 milyar doları aşan işlem hacmiyle kendisini hızlı bir şekilde opsiyon blokunda önde gelen bir likidite sağlayıcısı haline getirdi. Toplanan fonlar ekibin genişlemesini, pazarın genişlemesini ve daha yapılandırılmış ürünlerin geliştirilmesini kolaylaştıracak ve Arbelos’un kripto ticaretinin geleceğini şekillendirmede önemli bir rol oynama isteğinin sinyalini verecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir