Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$66.365
% 0.82
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 66.365
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

FTX, Kilitli Solana’nın Üçüncü Kısmı için Açık Artırma Başlattı

FTX

FTX, bu hafta kilitli Solana’nın üçüncü dilimi için açık artırmaya başladı; bu, yaklaşık 41 milyon kilitli SOL’un boşaltılması sürecinde bir başka adım. 9 Mayıs’ta yapılması planlanan açık artırma, Mart ayındaki büyük ilk arz ve geçen ay yapılan daha küçük bir açık artırma dahil olmak üzere önceki satışları takip ediyor.

Mart ayındaki ilk satışta tokenler, Galaxy Trading ve Pantera gibi teklif sahiplerine her biri 64 dolara satıldı; bu, mülkün toplam Solana varlıklarının yaklaşık üçte ikisini temsil ediyor. Geçtiğimiz ay, açık artırmada 85 ile 110 dolar arasında değişen tekliflerle yaklaşık 232 milyon dolara ilave 1,8 milyon Solana daha satıldı. Özellikle 95$ ve üzerindeki tekliflerin başarılı olması, piyasa dalgalanmalarına rağmen Solana’ya olan ilginin devam ettiğini yansıtıyor.

FTX mirası, hak kazanma planına göre yayınlanan staking ödülleri ile birlikte dört yıllık bir süre boyunca kripto paraların kilidini açmayı planlıyor. Kilitli Solana’nın devam eden satışlarına rağmen, FTX mülkü kısa süre önce alacaklılara izin verilen alacakların en az %118’ini sağlamayı amaçlayan bir Bölüm 11 iflas planı taslağı yayınladı.

FTX varlıkları adına kilitli Solana’nın satışını yönetmekten sorumlu olan Galaxy Asset Management, son açık artırma hakkında henüz yorumda bulunmadı. Ek olarak FTX mirası, bu yazının yazıldığı sırada yorum taleplerine yanıt vermedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

FTX, Kilitli Solana’nın Üçüncü Kısmı için Açık Artırma Başlattı” te bir düşünce

  1. Pingback: Cypher Protocol'ün Kurucusu Hoak Kumar Oynadığını Kabul Etti - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Robinhood, Solana (SOL) Staking ve Bonus Programı Başlatıyor - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir