Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$67.127
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 67.127
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Exodus’un NYSE American’da Listelenmesi Ertelendi, SEC İncelemesi Devam Ediyor

Exodus

Büyük kripto cüzdan markalarından biri olan Exodus hareketi, NYSE American’da listeleme planlarında bir aksilikle karşı karşıya. Ani listeleme gecikmelerinin ardından hala ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) incelemesi altında olduklarını açıkladılar. Şirketin hisseleri öğleden sonra Perşembe günü listeye alınması planlanan bir noktaya ulaşmıştı, ancak listeleme süreci şimdi askıya alındı ve yatırımcılar ve paydaşlar bir sonraki adımların açıklanmasını beklerken belirsizliğe terk edildi.

Exodus Movement’ın kayıt beyanında SEC’in devam eden ticaret durumu endişelerini dile getirmesinin ardından listeden çıkarılma Çarşamba günü geç saatlerde gerçekleşti. Düzenlemenin 4 Nisan’a kadar yürürlüğe gireceği bildirilse de, inceleme süreci listelemeyi geciktirmeye devam ediyor ve bu da sürecin yeniden planlanmasına katkıda bulundu.

2020’nin 4. çeyreğinin sonundan önce EXOD, merkezi olmayan bir ticaret platformundan (OTC) uzaklaşmayı ve A Sınıfı adi hisse senetlerinin NYSE American’da listelenmesini planladığını ima etti. Bununla birlikte, basın açıklaması kısa süre önce şirketin klasik hisselerinin OTCQX’te işlem görmeye devam edeceğini doğruladı.

Bununla birlikte, Exodus CEO’su JP Richardson, gecikme üzerine, şaşkınlık ve kafa karışıklığı duygularını ifade etmek için bu fırsatı kullandı, ancak şirketin süreç boyunca şeffaf ve işbirlikçi olduğunu yineledi. Richardson, hissedar tabanını genişletme kapasitesi ve hisse senetlerinin iyi işlem görme potansiyeli de dahil olmak üzere yukarı listelemeyi olumlu yönde etkileyebilecek ve potansiyel olarak yatırımcılar için uzun vadeli bir değer artışı ile sonuçlanabilecek önemli unsurları sıraladı.

Richardson, beklenen zaman çizelgesindeki gecikmeye rağmen, sorunu çözmek için derhal müdahale etmeyi ve düzenleyici kurumla ilişki kurmayı taahhüt etti. Exodus Airport Group’un müşterilerine ve hissedarlarına mümkün olan en iyi hizmet ve kaliteyi sunma misyonu doğrultusunda ilerlediğini bir kez daha vurguladı.

Ancak şu an için listeleme süresiz olarak ertelenmiş durumda. Bu arada Exodus, gelecekteki listeleme kararlarıyla ilgili endişelerini dile getirdi. Buna dayanarak, SEC kontrol sürecini tamamladıktan sonra şirketin ulusal bir menkul kıymetler borsasında tekrar listeye girmesi muhtemel. Son duruşmanın hareket için bir yıllık bir son tarih belirlemesiyle, ilgili taraflar durumu yakından izliyor ve Exodus Hareketi veya düzenleyici kurumlardan güncellemeler bekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir