Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$67.211
% 0.09
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 67.211
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Trump’ın Sözleri Kripto Para Bağış Kapısı Açarken “Jeo Boden” Token’ını Yükseltti

boden token

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın, rakibi Joe Biden ile dalga geçmek için yaratılan bir kripto token olan “Jeo Boden” tokenı hakkında yaptığı hazırlıksız yorum, kripto dünyasını sarsan bir hareketliliğe yol açtı. Trump’ın Palm Beach, Florida’daki NFT Gala’sında Trump, yorumun ardından şok edici bir şekilde değer kazanan token ile ilgili memnuniyetsizliğini açıkladı.

Eski Başkan Trump’ın Açıklaması BODEN Token’da Dalgalanmaya Yol Açtı

Kripto para bağışlarını duyurduğu galadaki spontane soru-cevap bölümünde “Bu yatırımı sevmiyorum,” diyerek omuz silkti. Yanlışlıkla Biden’ın adını alan bir kripto para birimi olan BODEN, Trump’ın suçlayıcı açıklamasının hemen ardından %25 değer kazanarak salonda büyük yankı uyandırdı.

Trump’ın Mar-a-Lago malikanesinde düzenlenen galaya, NFT’lerin suaresine çıkmaya hazır yüzlerce konuk katıldı. Mülkiyet geliştiricisi, imajını içeren dijital koleksiyonlarla ilgili görüşmelerin ortasında, kripto para birimine katkılarıyla ilgili daha fazla bilginin yakında paylaşılacağını belirtti.

Trump, Mar-a-Lago Galasında Kripto Para Bağışlarına Açıklık Sinyalleri Verdi

Şu ana kadar Trump’ın başkanlık kampanyası kripto bağışlarını kabul etmiyor, ancak yine de takipçilerine bu yolu izleyeceğini söylüyor. Kripto katkılarıyla ilgili bir soruya verdiği yanıt Trump’ın esprili bir şekilde “Eğer yapamıyorsanız, endişelenmeyin. Yapabileceğinizden emin olacağım!”

Trump’ın konuşmasının önemi, kripto para tahmin piyasasında yankılanarak etkinliği aştı. Son zamanlarda, yatırımcıların gelecekteki olaylar hakkında spekülasyon yaptığı Polymarket’te, basının başkanın sözlerine verdiği tüm ilgiye rağmen, “Trump Temmuz’dan önce $boden’den bahsedecek mi?” sözleşmesiyle ilgili hiçbir hareket yoktu.

Konuşma sırasında ya da resmi iletişim kanalları aracılığıyla kripto paraya yapılan herhangi bir atıf olarak tanımlanan sözleşmede şu ana kadar herhangi bir değişiklik yapılmadı. “Boden “in Trump tarafından Temmuz ayı gibi erken bir tarihte gündeme getirilmesi durumunda ödeme yapılmasını sağlayan “evet satın al” seçeneğine yapılan yatırımlar yalnızca %5’lik bir artış kaydetti (uzmanlar bunun fırsatını düşük tek haneli olarak tahmin ediyor).

BODEN token şu anda Başkan Trump tarafından onaylanmamış olsa da, yorumunun ardından fiyatındaki artış, kısa ömürlü tanıtımlardan bile hızla yararlanabilen memecoinlerin değişken doğasının açık bir örneğidir. Siyaset ve kripto para birimlerinin çarpışması nedeniyle Trump’ın dijital varlıkların bağışları konusundaki değişen tutumuna büyük ilgi var ve bu da kampanya finansmanında olası bir değişime işaret ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir