Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$65.129
% 2.39
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 65.129
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Tornado Cash Mevduatlarında Büyük Düşüş Yaşanıyor

Tornado Cash mevduatları, ABD Hazine Bakanlığı’nın yaptırımının ardından büyük düşüş yaşadı.

Tornado Cash’e yönelik yaptırımların ardından, mevduatlarda düşüş yaşandı ve protokolden çekilen para miktarı artış gösterdi.

Tornado Cash Mevduatlarında Düşüş

The Block Research’ün verilerine göre yaptırımlar uygulandığından beri protokole yalnızca 6 milyon dolar yatırıldı. Bu bir önceki haftaya kıyasla %78.5’luk bir düşüşe işaret ediyor.

Bununla birlikte kullanıcılar, protokoldeki fonlarını da büyük bir hızla geri çekmeye başladı. Yaptırım kararından beri protokolden çekilen miktar 62 milyon doları buldu. Adreslerde tutulan kripto para miktarında da benzer bir biçimde %15 oranında düşüş görüldü. Ayrıca yaptırımdan hemen sonra ilk üç saat içinde 14,7 milyon dolarlık bir çıkış yaşandı.

Yaptırımların bir başka sonucu da USDC tarafında yaşandı. Circle, Tornado Cash adreslerinde bulunan 75.000 dolarlık USDC’yi dondurduğunu açıkladı ve protokole erişimi sınırlandırdı. Bugün merkeziyetsiz borsa dYdX’ten de benzer bir hamle geldi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından bir kullanıcı, yaptırımlara tabi olan bir Tornado Cash cüzdanından protesto maksadıyla Logan Paul, Jimmy Fallon, Randi Zuckerberg ve NBA yıldızı Shaq gibi isimlere küçük miktarlarda Ethereum gönderdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir