Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$64.201
% 1.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.201
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

TON Coin Yorum ve Geleceği: Toncoin (TON) Nedir?

Telegram , Uygulama İçi Alımlarda Toncoin'i Aktif Hale Getiriyor !

Son verilere göre, bir Ethereum balinası yakın zamanda 850 milyon dolar değerinde TON coin satın aldı. Alımın ardından Toncoin fiyatını 4 doların üzerine çıktı.

Telegram Open Network (TON)’in yerel kripto para birimi olan Toncoin, son 24 saatte %25’lik müthiş bir artış yaşayarak 4.45 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Haberin yazıldığı sırada Toncoin (TON) fiyatı %16.31 yükselişte 4.31 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 15 milyar dolar. Ayrıca, 24 saatlik işlem hacmi de %30 artarak 354 milyon dolara ulaştı.

Toncoin (TON) Fiyat Rallisinin Arkasında Ne Var?

Telegram, TON Blockchain üzerinde Toncoin kullanarak ödülleri dağıtacak. Kanal sahipleri, şirketin kanallarında reklamcılıktan elde edilen tüm gelirin %50’sini almaya başlayacak.

Toncoin’in genişlemesi, TON blok zinciri ekosistemindeki gelişen girişimlerden, özellikle de The Open League’den kaynaklanıyor. Özellikle, TON Raffles, kullanıcı katılımında %70 ve Toplam Kilitli Değer’de (TVL) %60’lık kayda değer bir artışla etkileyici bir büyüme gösterdi. TON Vakfı, başarılarını takdir ederek, her TON Raffles tokeni sahibine 1 TON dağıtan cömert bir airdrop programı başlattı.

Ayrıca, zincir içi veri sağlayıcı Lookonchain, TONcoin’in fiyat artışının, blok zincirinde gözlenen önemli bir işlemle aynı zamana denk geldiğini kaydetti. Lookonchain, 209.237 TONcoin tokeni satın almak için 214 Ethereum (yaklaşık 858.000 USD’ye eşdeğer) harcayan bir balina yatırımcının yaptığı önemli bir satın alımı tespit etti. Bu işlem zincir üzerinde 4,1 dolarlık bir TONcoin fiyatı ile gerçekleşti.

TON Coin Yorum ve Geleceği

Haberin yazıldığı saat itibariyle, TON Coin yatırımcılarının %95’i kâr elde etti. Yakın gelecekte önemli bir kar satışı olmazsa, bu yatırımcıların yeni zirvelere ulaşmayı hedefledikleri anlamına gelir. FLOKI Token ile benzer modeller gözlemlendi, %95 kar seviyesinde kalarak fiyatını ikiye katladı.

Ancak, satış baskısı olasılığını da hesaba katmak gerekir. %37’lik bir fiyat artışı dikkatli olunmasını gerektirir. Dört saatlik grafiğin analizi, fiyat hareketinde kısa vadeli bir yükseliş trendi olduğunu göstermektedir.

Tarihsel olarak, TON Coin 2,6 dolar ve 2,38 dolar seviyelerinde destek gördü. Potansiyel bir satış dalgası durumunda fiyatlar bu seviyelere düşebilir. Ancak, mevcut ivme devam ederse, 4 doların üzerinde kapanış yeni bir yukarı hareketi başlatarak 5,8 dolar işaretine doğru ilerleyebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir