Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.005
% 1.55
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.005
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin Borsası OKX Singapur’da Lisans Alıyor!

OKX delist

Sektörün önce gelen Kripto borsalarından biri olan OKX, Singapur’da faaliyet gösteren iştiraki OKX SG aracılığıyla Büyük Ödeme Kurumu (MPI) lisansı için prensip onayını aldı. Şirket, lisansın tamamlanmasıyla Singapur genelinde dijital ödeme token hizmetleri ve sınır ötesi transferler sunma yetkisi kazanacak.

OKX Başkanı Hong Fang, Singapur’un küresel stratejileri açısından önemli olduğunu belirtti ve ülkenin yenilikçi girişimcileri cezbettiğini vurguladı. Fang, Singapur’un düzenleyici çerçevesini övgüyle anarak, işletmelere uzun vadeli başarı için fırsatlar sunduğunu ifade etti.

Şirket, Singapur’daki spot ürününe odaklanacak ve müşterilere yerel bankacılık bağlantıları sunma, hizmet yelpazesini genişletme hedeflerini gerçekleştirmek için çalışacak.

MPI lisansının sağladığı avantajlardan biri, şirketlere ödeme hacim sınırlamalarını aşma yetkisi tanımasıdır. Bu, OKX’in 3 milyon Singapur dolarını aşarak çeşitli ödeme hizmetlerini kolaylaştırma potansiyelini artırır. OKX, güçlü konumuyla birlikte Singapur pazarında daha geniş finansal hizmetler sunma amacına doğru ilerliyor.

OKX Borsasına Kayıt Olmak İçin Tıkla

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir