Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.662
% 1.15
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.662
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Singapur, Yapay Zeka Sahnesinde!

Singapur, Yapay Zeka Sahnesinde!

Singapur, Google Cloud‘un yapay zeka teknoloji sahnesini desteklemek için projeler başlatma konusunda bir araya geldiği birkaç girişimi duyurdu.

Yapılan açıklamalara göre, halk ve özel sektörlerde yapay zeka benimsenmesini desteklemek, canlı bir yapay zeka ekosistemi oluşturmaya teşvik etmek ve sürdürülebilir bir yapay zeka yetenek havuzu geliştirmek üzere ortak girişimler duyuruldu. Bu hedefler, şehir devletinin “Ulusal Yapay Zeka Stratejisi 2.0” ile uyum gösteriyor.

Bu programda yer alan kuruluşlar arasında İletişim ve Bilgi Bakanlığı(MCI), Dijital Endüstri Singapur, Smart Nation Group ve EnterpriseSG bulunuyor.

Duyurulan girişimlerden biri, kuruluşlara kendi üretken yapay zeka çözümlerini oluşturmaları ve uygulamaları için Google Cloud’un yapay zeka programına ve Innovation Sandbox programına erişim sağlayan AI Trailblazers‘ın ikinci sürümüdür.

AI Trailblazers 2.0 olarak adlandırılan bu girişim, yerel organizasyonların gerçek dünya sorunlarını çözmek için hızlı bir şekilde GenAI(Generative AI) çözümleri oluşturmasına yardımcı olacak.

İlk AI Trailblazers çalışması, 84 hükümet ve özel organizasyondan 100‘den fazla GenAI kullanım durumunu test etmiş ve 43 başarılı çözümle sonuçlanmıştır.

Ayrıca, Google Cloud ve EnterpriseSG, gelecek üç yıl içinde 100 umut verici yapay zeka projesi yetiştirmeyi ve ürünlerinin yeni pazarlara yayılmasını amaçlayan Google for Startups Accelerator‘ı da duyurdu.

2024 yılının Nisan ayında başlayacak olan üç aylık programa katılacak 20 projeden oluşan ilk grup için başvurular açıldı. Seçilen katılımcılar, Google Cloud’un yapay zeka teknolojisine, danışmanlığa ve Google mühendislerinden teknik desteğe erişebilecekler. Diğer avantajların yanı sıra, programdan mezun olduklarında, Google Cloud kredileri olarak 350.000 dolara kadar erişim sağlayabilecekler.


İlginizi Çekebilir: 

Nijeryalı Borsalar, Lisans Koşullarını Karşılayamıyor!

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir