Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.803
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.803
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kaybetmeye Son! Coin Mühendisi Açıklıyor!

Coin Mühendisi

Coin Mühendisi ailesi olarak yıllardır edindiğimiz tecrübeleri, değerlendirilebilecek önemli fırsatları, kazançlı projeleri sizlerle paylaşıyoruz, paylaşmaya devam ediyoruz. Bu tecrübelerimizden altı ana başlıkta bahsettiğimiz video içeriğimiz, dev kripto para borsası Binance‘in, X(eski adıyla Twitter) hesabında yayında!

Kaybetmeye Son!

Bitcoin spot ETF’sinin onaylanması, Bitcoin yarılanmasının(halving) yaklaşması ve daha birçok pozitif etken ile birlikte kripto dünyasına yeni yatırımcılar gelmeye devam ediyor. Fakat, finans piyasalarının bilinçsiz bir şekilde kullanıldığında ne kadar riskli ve zarar ettirebilecek bir sektör olduğunu da söylemekte fayda var. İşte sizi bilinçlendirecek altın değerindeki, unutmamamız gereken 6 tavsiye:

1. Sepet:  Tek bir varlığa yatırım yapmak yerine, paranızı bölerek birden fazla varlığa yatırım yaparak sepet yapmak riskinizi azaltacağı gibi kazancınızı da arttıracaktır. Bu, tüm yatırımınızı tek bir varlığa bağlamaktan daha güvenlidir.

Farklı altcoinler, teknoloji, kullanım durumları ve piyasa dinamikleri açısından farklılık gösterir. Bu çeşitlilik, bazı altcoinlerin diğerlerinden daha iyi performans göstermesi durumunda sizlere büyük fırsatlar sunabilir.

2. Parçalı Alım: Belirli zaman aralıklarıyla düzenli alım yapmak kazanç oranınızı arttıracaktır. Bunun içinse Binance’in bizlere sunduğu Otomatik Yatırım ürünü bizlere kolaylık sağlıyor.

Parçalı alımla, yatırımcılar piyasanın ne zaman yükseleceğini veya düşeceğini tahmin etme baskısını azaltır. Kripto piyasası oldukça değişken olabilir. Düzenli alımlar yaparak, yüksek volatilitenin etkilerini azaltabilir ve zaman içinde daha istikrarlı bir giriş noktası elde edebilirsiniz.

3. FOMO: Kripto dünyasında oldukça sık duyacağınız FOMO terimi, İngilizce açılımı “fear off missing out”, yani kaçırma korkusu; fırsatları kaçırma korkusuyla işlem yapmamalısınız. Kripto para piyasasında yükselişlerin olduğu gibi düşüşlerin de olduğu görülmektedir. Yükselişe geçmiş varlıklara kaçırma korkusu ile yatırım yapmak oldukça risklidir.

4. Araştırma: Kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız. Kulaktan dolma bilgiler ile yaptığınız yatırımlar, çoğunlukla hüsrana uğratabilir. Kendinizi sürekli geliştirmeli, kitaplar okumalı, öğrenmeye açık olmalısınız. Bunun içinse Binance’in bizlere sunduğu Binance Research ve Binance Academy ürünleri bizlere kolaylık sağlıyor.


Ayrıca bilgi ve tecrübelerimizi aktardığımız, tamamen ücretsiz olan, sizler için hazırladığımız eğitim serimize göz atmayı unutmayın!


5. Uygulamalar: Kripto para piyasalarında takip edilmesi gereken birçok veri bulunuyor. Bu verileri, kolay takip edebilmek adına olan faydalı uygulamaları kullanmalısınız.

6. Tanınmış ve Bilinçli Yatırımcılar: Sektörde tanınmış, uzun yıllardır tecrübe edinmiş ve bunları bilinçli bir şekilde aktaran yatırımcıları takip etmek kaçırdığınız fırsatlar hakkında sizlere yardımcı olabilir.

Kripto para borsası Binance’e hala kayıt olmadıysanız, komisyon indirimli kayıt linki için buraya tıklayın!


Coin Mühendisi mobil uygulamamız sayesinde, yeni başlayanlar için hazırlanmış eğitim serilerimize göz atabilir, yaptığımız yatırımlara kolaylıkla erişebilir ve birçok özellikten faydalanabilirsiniz!

Kaybetmeye Son! Coin Mühendisi Açıklıyor!


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir