Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.566
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.566
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coin Mühendisi Mobil Uygulamamız Çıktı !!!

Coinmuhendisi

Coin Mühendisi olarak eğitime her zaman önem verdik. Amacımız en başından beri, sizlere sadece para kazandırmak değil, sizleri eğitmek ve her zaman ileriye taşıyarak, kendi finansal özgürlüğünüzü kazanabilmenize yardımcı olmak. Bunun için yıllarca eğitim serileri üzerinde çalıştık ve en anlaşılır, kolay, üstelik ücretsiz olan eğitim serimizi sizlerin kullanımına sunduk. Her biri buram buram emek kokan bu içeriklerle yetinmedik, sürekli daha iyi neler yapabiliriz diye düşündük.

Piyasa takibinizi kolaylaştıracağına inandığımız, kolay şekilde haber ve piyasa takibi yapabileceğiniz ve çok güzel kazançlar elde edebileceğiniz kripto para uygulamalarının başında gelen Coin Mühendisi Mobil APP’i geliştirdik.

Coin Mühendisi Mobil APP Nedir?

Coin Mühendisi Mobil APP anlık olarak piyasayı takip edebileceğiniz, haber takibini kolaylıkla yapabileceğiniz, en özel etkinliklerden anlık haberdar olabileceğiniz, airdropları kolay bir şekilde takip edebileceğiniz ve makaleler okuyup kendinizi geliştirebileceğiniz, kolay kullanımı ile dikkat çeken bir arayüze sahip, Coin Mühendisi ekibi tarafından oluşturulmuş bir mobil uygulamadır.

Coin Mühendisi Mobil App’a Nasıl Sahip Olurum?

Coin Mühendisi mobil uygulamaya IOS cihazlarınız için App Store’dan ,Android cihazlarınız için ise Play Store’dan indirerek sahip olabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Coin Mühendisi Mobil APP Nasıl Kullanılır?

Mobil App’i uygun market aracılığı ile telefonlarınıza indirdikten sonra uygulamaya giriş yapıyorsunuz. Bu kısımda sizlere kayıt için bazı yöntemler sunulmakta. Google hesabı, Apple hesabı veya Mail bilgilerinizi girerek kayıt gerçekleştirebilirsiniz. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra artık anlık olarak global piyasa elinizin altında.


Coin Mühendisi


Mobil APP Kullanım Klavuzu

  • Anasayfa: Uygulamaya giriş yaptığınızda sizleri karşılayan sayfadır. Bu alanda sizler anlık haber akışını takip edebilirsiniz. Anlık piyasa verilerine kolaylıkla ulaşırken Korku ve Aç Gözlülük Endeksine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Long-Short oranlarına kolayca ulaşabileceğiniz ve yaklaşan etkinliklerin yer aldığı alanlar Mobil App’in Anasayfa sekmesinde sizleri bekliyor.
    Mühendise Sor sekmesinden bizlere bütün merak ettiklerinizi sorabilir, Eğitim sekmesi ile ücretsiz eğitim serimize ulaşabilirsiniz. Kripto varlıkların kilit açılımlarını kolay bir şekilde takip etmeniz için ”Vesting” sekmesi oluşturduk. Borsalar sekmesi ile, indirimli kayıt linklerimize ulaşarak borsalara kayıt olabilir, kazandığınız komisyon indiriminin yanında bir çok fırsattan da faydalanmaya başlayabilirsiniz.
  • Haberler: Anlık Haber akışını ve Coin analizlerini haberler sekmesi üzerinde takip edebilirsiniz. Projelerle sizler için yaptığımız ödüllü AMA Etkinlik özetleri ve detaylarına bu sekme aracılığı ile ulaşırken, en son Airdrop Haberlerini ve duyurularını bu sekmeden kolaylıkla takip edebilirsiniz.
  • Piyasalar: Kripto paraların anlık değerlerini doğru bir şekilde takip edebileceğiniz bu sekme, varlıkları; Favoriler, Trendler, Yükselenler, Düşenler olarak sınıflandırabileceğiniz bir özellik ile sizlere, piyasayı kolay bir şekilde takip edebilme imkanı sunar.
  • Portföy: Kişiselleştirebileceğiniz bu alanda, sahip olduğunuz portföyünüzü kaydederek kolay bir şekilde portföy analizi ve takibi yapabilirsiniz.
  • Menü: Bu sekme ile Whale Alert(Balina Alarmları), güncel IDO,IEO ve ICO ve anlık ROI’ler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Hakkımızda kısmında bizler hakkında bir çok detaya ulaşırken, İletişim sekmesinden bütün sosyal medya hesaplarımıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Coin Mühendisi Mobil APP hakkında daha detaylı bilgi edinebileceğiniz videomuz Coin Mühendisi Youtube kanalında yayında.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir