Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.910
% 2.31
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.910
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Degen Exchange ve Rollbot.com Kapanıyor!

Degen Exchange,Rollbit,Rollbot.com,NFT,RLB Token

Rollbit, Degen Exchange ve Rollbot.com’un Kapatılma Kararını Duyurdu

Kripto para platformu Rollbit, mevcut yasal belirsizlikler ve beklenenden daha düşük kullanım oranları nedeniyle, Degen Exchange ve Rollbot.com’u şimdilik kapatma kararı aldı.

Rollbit, Degen Exchange ve Rollbot.com’un geçici olarak kapatılma kararını, artan düzenleyici belirsizlikler ve düşük kullanım oranları sebebiyle almıştır. Bu kararın ardından Degen Exchange’de varlık bulunduran kullanıcılara, varlıklarını satma veya geri çekme seçeneği sunulmaktadır. Ancak üçüncü taraf varlıklarını satın alma işlemi geçici olarak durdurulmuştur.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Özellikle, platformun yerel tokenı olan RLB’nin işlevselliği bu karardan etkilenmemiştir. Kullanıcılar, RLB alım-satım işlemlerine her zamanki gibi devam edebileceklerdir.

Rollbit’in alt sitelerinden biri olan Rollbot.com ise tamamen hizmet dışı bırakılmıştır. Artık yalnızca para çekme işlemleri için kullanılabilecek ve mevcut hesap sahipleri için sınırlı işlevselliğe sahip olacaktır.

Bu stratejik kararların Rollbit’in ticari konumunu güçlendirmek ve güvence altına almak amacıyla alındığını belirtmek önemlidir. Bu değişiklikler, Rollbot.com, RLB veya NFT koleksiyonları dahil olmak üzere Rollbit’in temel ürün tekliflerini etkilememektedir.

Bu gelişmelerle birlikte Rollbit, kullanıcılarının güvenliği ve platformun sürdürülebilirliği konularında dikkatli ve sorumlu bir şekilde hareket etmeye devam edecektir.


Dikkatinizi Çekebilir: Coinbase Borsasına ait 25 Milyar Dolar Değerinde Bitcoin Keşfi!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir