Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.000
% 1.67
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.000
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase Borsasına ait 25 Milyar Dolar Değerinde Bitcoin Keşfi!

coinbase

Coinbase Borsasına ait 25 Milyar Dolar Değerinde Bitcoin Keşfi gerçekleşti!

Şirketlerin ve bireysel kullanıcıların çeşitli blockchain ağlarındaki işlemlerini takip etmemize olanak sağlayan kripto para analitik platformu Arkham, dün attığı bir tweet ile 25 Milyar Dolar değerinde Bitcoin Rezervi keşfettiğini açıkladı.

Arkham, 25 Milyar Dolar değerindeki 1 Milyon adet Bitcoin rezervinin, dünyanın en büyük borsalarından biri olan Coinbase’e ait olduğunu açıkladı.

Bu keşif ile Coinbase borsası, şu an Arkham tarafından dünyada en fazla Bitcoin tutan cüzdana sahip olduğu ortaya çıktı. Bu miktarın büyüklüğünü anlamamız için bu sayı yaklaşık tüm Bitcoinlerin %5’ine tekabül edip, neredeyse Satoshi Nakamoto’nun sahip olduğu Bitcoin sayısı kadardır.

Coinbase Borsası’nın elinde tuttuğu tüm varlıklar ise 29 Milyar Değerinde olup sahip olduğu varlıklara güncel şekilde buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir