Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.306
% 3.80
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.306
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Token 2049 Dubai BAE İçin Geri Sayım Başladı !

Dubai, BAE — 4 Nisan 2024 — TOKEN 2049, kripto alanının önde gelen etkinliği, Dubai’deki ilk konferansı için biletlerin etkinlikten iki hafta önce tükenerek 10,000 endüstri profesyoneliyle dolu olduğunu resmen duyurdu. Bu beklenmedik talep, etkinliğin kripto ve Web3 alanında önde gelen uluslararası buluşma olarak ve Dubai’nin sektördeki inovasyon merkezi olarak önemini vurguluyor.6

TOKEN 2049, Telegram CEO’su Pavel Durov, Bryan Johnson, Balaji Srinivasan, Richard Teng ve yüzlerce lideri ağırlayacak. Bu sayede, ekosistemin sınırsız geleceği hakkında benzersiz iç görüler ve bakış açıları sunulacak. Medya partnerleri arasında Coinmühendisi olarak yer aldığımız büyük etkilikte bir çok medya partneride yerini almış durumda.

TOKEN 2049’un Kurucu Ortağı Alex Fiskum, “TOKEN 2049 Dubai’nin, etkinlikten iki hafta önce 10,000 katılımcıyla tam kapasiteye ulaştığını ve çeşitli endüstri temsilcilerinin yer aldığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Ayı zamanda katılımcılarımızın %90’ının yurtdışından gelmesi, gerçekten küresel bir endüstri buluşmasının önünü açıyor” dedi.

Etkinlik, yapay zeka ve Web3’ün kesişimi, hiper ölçeklendirme çözümleri, merkezsiz fiziksel altyapı ağları, Bitcoin ETF’leri ve kurumsal akışlar, Web3 oyunları ve memecoin’ler gibi sektörün en önemli konularını içeren kapsamlı bir programı içeriyor.

Program Detayları

Fiskum, “Yoğun bir hafta bizi bekliyor. TOKEN 2049, birçok yan etkinlik içerecek. Hacker evleri, networking etkinlikleri, Crypto Fight Night ve Karate Combat gibi 300’den etkinlikten oluşacak. Bunun yanı sıra, unutulmaz bir akşam olan AFTER 2049 ile sona erecek. Bitcoin’in yarılanmasını Dubai Marina’nın muhteşem silueti eşliğinde kutlayacağız” şeklinde devam etti.

AFTER 2049, 20 Nisan Cumartesi günü yeni açılan Be Beach’te gerçekleşecek. Aynı zamanda sınırlı sayıda bilet Platinumlist üzerinden satışa çıkacak. Ayrıca, AWEN, Enoo Napa ve MoBlack gibi ikonik DJ’lerin olacağı afrohouse ritimlerini özel performanslarla birleştirecek.

Sponsorlar arasında M2, BingX, CoinW, Telos, DOP, Zeebu, Kucoin, TRON ve DWF Labs yer alıyor.

 

TOKEN 2049’un Kurucu Ortağı Alex Fiskum da, röportaj için müsait olacak.

 

Token2049 Konuşmacılar

TOKEN2049 Dubai Konuşmacılarının Tam Listesi

 

TOKEN 2049 Hakkında

Küresel kripto ekosisteminin karar vericilerini bir araya getiren, fikir alışverişi yapmalarını, ağ kurmalarını ve sektörü şekillendirmelerini sağlayan bir global konferans serisidir. Aynı zamanda girişimciler, kurumlar, yatırımcılar, yapımcılar ve Web3 endüstrisine ilgi duyanlar için buluşma noktasıdır. Yılda bir kez Dubai ve Singapur’da düzenlenmektedir.

Resmi web sitesine linkten ulaşabilirsiniz.

Geçmişteki etkinliklerine Coin Mühendisi ailesi olarak katıldığımız ve bu etkinliğede ekip olarak katılacağımız TOKEN2049, 18-19 Nisan 2024 tarihinde, Madinat Jumeriah’da kapılarını açıyor. Etkinlikte, katılımcıları bir çok sürpriz bekliyor!

Token 2049 Dubai etkinliğine katılmak için %10 indirimli şekilde bu bağlantı üzerinden biletlerinizi alabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir