Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.966
% 4.06
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.966
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Terra (LUNA) ve Terra Classic (LUNC) Sahiplerine Airdrop Geliyor!!

terra,luna,lunc,airdrop,OPNX

OPNX adlı kripto para borsası, Terra (LUNA) ve Terra Classic (LUNC) sahiplerine memecoin airdrop’u yapacağını duyurarak dikkat çekti. Ancak, şirketin kurucusu Su Zhu, dolandırıcılıkla suçlanması nedeniyle eleştirilere maruz kaldı ve ABD’deki mahkeme celbine yanıt vermediği biliniyor.

Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, yeni token, ekosisteminin çöküşünde pay sahiplerini yanlış bilgilendirerek çöküşü tetiklediği iddia edilen FatMan Terra adlı Twitter analistinin çeşitli kullanıcı adlarıyla paylaştığı mesajlar üzerinden ortaya çıkarıldı.FatMan, çeşitli kullanıcı adlarıyla ırkçı söylemlerde bulunmakla ve Terra çöküşü döneminde sunduğu bilgilerin dayanağının olmamasıyla suçlanmış, bu nedenle Twitter topluluğunda tartışmalara neden olmuştu.

OPNX, FatMan’ın ekosistemine zarar verdiği iddiasıyla LUNA ve LUNC sahiplerine bu hafta FatManTerra Justice Token dağıtımı yapacağını duyurdu. Dağıtımın nasıl yapılacağına dair henüz herhangi bir detay verilmedi.Borsa, bu tokenin bir memecoin olarak çıkarılacağını ve herhangi bir içsel değere sahip olmayacağını belirtti.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Ek olarak, FatMan Terra’nın kısa bir süre önce yaptığı paylaşımda yakında gizli bilgilerini açıklayacağını iddia ettiği Rollbit (RLB) kullanıcılarına da dağıtım yapılacağı açıklandı. Ancak Rollbit kurucusu, FatMan Terra’nın diğer kullanıcı adlarıyla yaptığı paylaşımların ardından Rollbit hakkındaki gerçekleri açıklamıştı.

OPNX’nin geçmişi ve kurucularının duruşu nedeniyle eleştirilere yol açmış ve topluluk arasında tartışmalara neden olmuştur. Bu konuda ilerleyen süreçte daha fazla ayrıntı ve açıklama beklenmektedir.

Bununla birlikte FatMan Terra ise Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında OPNX’i, kendi adını kullanarak yeni bir dolandırıcılık yapmakla suçladı.

Bu gibi durumlar, kripto para dünyasının risklerini ve dolandırıcılık potansiyelini gözler önüne serer. Kripto para yatırımcıları ve kullanıcıları, güvenilir projeleri seçmek, şeffaf iletişime ve bilinçli yatırım stratejilerine önem vermek suretiyle riskleri en aza indirmek önemlidir. Ayrıca, regülasyonlar ve yasal konuların takip edilmesi ve uygun düzenlemelere uygun hareket edilmesi, kripto para topluluğunun sağlıklı bir şekilde gelişmesine katkı sağlayacaktır.


İlginizi Çekebilir:Bitcoin Bu Yaz Sonuna Kadar Sessiz Mi Kalacak?


 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir