Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.893
% 1.81
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.893
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Teksas, Voyager BinanceUS Anlaşmasına İtiraz Ediyor

BinanceUS Voyager

Teksas Eyaleti Menkul Kıymetler Kurulu ve Bankacılık Bakanlığı, BinanceUS ile Voyager Digital arasında yapılan bir anlaşmaya itiraz ediyor.

İlgili mahkeme başvurusu, önerilen anlaşmanın yetersiz açıklamalar içerdiği ve Teksaslı tüketicilere haksız ayrımcılık yaptığı gerekçesiyle yapılmaktaydı.

Binance.US, Aralık 2022’de iflas eden kripto borç veren Voyager Digital’in varlıklarını 1.022 milyar dolara satın almak için anlaşma yaptığını duyurmuştu. Ancak Teksas Eyaleti Menkul Kıymetler Kurulu ve Bankacılık Bakanlığı, Binance.US’nin yeniden yapılandırma planının teminatsız alacaklıları yeterince bilgilendirmediğini ve açıklama beyanının müşterilerin kişisel bilgileriyle ilgili yetersiz olduğunu iddia ediyor.

Mahkeme başvurusu, planın Teksaslı tüketicilere karşı haksız ayrımcılık yaptığına dair bir iddiayı da içeriyor. Buna göre, Voyager tarafından tutulan dijital varlıklar altı ay boyunca tutulması ve bu süre zarfında Binance.US firmasının, eyalette lisans almak için başvuruda bulunması planlanmakta. Ancak BinanceUS’un altı ay içinde Teksaslı kuruluşlar tarafından lisanslanması neredeyse imkansız olarak görülüyor.

BinanceUS ve ilgili borçlular, SEC tarafından dolandırıcılık, kayıt ve federal menkul kıymetler yasalarının diğer ihlalleri nedeniyle soruşturuluyor. SEC, önerilen satın alma yoluyla edinilen varlıkların güvenliği de dahil olmak üzere çeşitli konularda endişelerini dile getirmişti.

BinanceUS henüz bir açıklama yapmamış olsa da, Teksas Eyaleti Menkul Kıymetler Kurulu ve Bankacılık Bakanlığı’nın mahkeme başvurusu, Binance.US ve Voyager Digital arasındaki anlaşmanın geleceğini belirsiz hale getiriyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir