Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.708
% 4.47
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.708
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Trust Wallet Kullanmak İçin 10 Neden !

trust-wallet-kullanmak-icin-10-neden

BlokChain teklonojisi ilerledikçe yeni dolandırıcılık yöntemleri ortaya çıkıyor, bu yüzden kendimizi korumak için yüksek güvenlik önlemleri almamız gerekiyor. Yatırımlarımızı korurken  en doğru cüzdanı seçmemiz ve kripto paralarımızı depolamak için tasarlanan cüzdanlar arasında en iyisini seçmek  oldukça önemlidir. Dolayısıyla İyi bir cüzdan seçmek için güvenlik, fee ücreti ve cüzdan içerisinde desteklenen kripto paralara bakarak bir seçim yapmamız şart.   Bugünkü yazımızda sizler için Trust Wallet kullanmak için 10 nedeni araştırdık.

Karşınızda Top 10 cüzdan arasında yer alan  Trust Wallet’ı Kullanmak İçin 10 Neden

1.Merkeziyetsiz Yapısı

Trust Wallet, merkeziyetsiz yapısıyla oluşturulmuş  cüzdanlardan biridir. Yatırımcılara kendi kripto paraları  üzerinde kontrol sahibi olma imkanı sunar. kripto paraların herkes için erişilebilir hale getiren merkeziyetsiz  bir cüzdandır. Merkeziyetsiz yapısı ile yalnızca sizin sahip olabileceğiniz kişiye özel anahtarlarınız bulunur ve her şeyin tam kontrolünü size verir.

2.NFT Stake Etmek için DApp’lere Erişim

Trust Wallet, güvenli olmanın yanında kullanıcılarına birçok özellik sunar. Öncelikle kullanıcılar, WalletConnect’i kullanarak merkeziyetsiz uygulamalara (DApp’ler) kolayca erişim sağlarlar. Trust Wallet kullanıcıları, NFT destekli çeşitli DApp’lere kolay erişim sağlarlar.

3.Pratik ve Hızlı Nft gönderimi

Tüm NFT cüzdanları NFT’leri başka cüzdanlara göndermenize izin vermese de Trust Wallet, NFT’leri yakın çevrenize  ve başka kullanıcılara sorunsuz bir şekilde göndermenizi sağlar.

4.Merkeziyetsiz Borsalar

Trust Wallet’ın yerleşik bir merkeziyetsiz borsası vardır. Bir borsaya sahip olmak, tokenleri  takas etmeyi kolaylaştırdığından dolayı merkeziyetsiz bir cüzdanın gerekli bir parçasıdır. Örneğin, merkeziyetsiz bir cüzdanda istediğiniz bir tokenin değişimi olmadığı zamanlarda değişim için başka bir yere taşımak kalırsınız ve bu da daha fazla işlem ücretine neden olur. 

Çoğu kripto cüzdanının nasıl kullanıldığı çözmek oldukça karmaşık hale gelebiliyor. Bu sorunu çözmek için Trust Wallet, mobil cüzdanını olabildiğince kullanıcı dostu hale getirmeye çalıştı. Trust Wallet’ın sezgisel, oyunlaştırılmış tasarımı yeni başlayanlar için kolaylık sunar.

6. Ücretsiz Kullanım

Trust Wallet’ı tamamen ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Uygulamayı indirmek için ya da uygulamayı kullanmak için ek ücretler de yoktur. Ödeyeceğiniz tek ücreti ağ işlem ücretleridir. Ancak Trust Wallet ekibi, ödediğiniz işlem ücretlerini en aza indirmek için çeşitli projeler geliştirmektedir bundan dolayı hiçbir zaman komisyon almaz.

7.Staking

Tron, Cosmos, Algorand ve Tezos gibi birçok kripto paralar için staking’i destekliyor. Kripto paralarınızı Trust Wallet’da kolayca stake edebilirsiniz.  

8.Kripto Paraların Çeşitliliği

Trust Wallet‘ı kullanmanın avantajından biri de geniş bir grup olarak  desteklenen kripto para birimleridir. Diğer cüzdanların aksine, Trust Wallet 40’tan fazla blok zincirini destekler.  Diğer cüzdanlar arasında yaygın olmayan bir nokta ise Trust Wallet’ın, “Koleksiyonlar” sekmesi altındaki NFT’leri de desteklemesidir. 

9. Banka ve Kredi Kartıyla Kripto alımı

Trust Wallet birçok kart ödemesi sunucusunu sisteme entegre etmiştir. Böylelikle uygulamadan ayrılmadan kripto paralarınızı satın alabilirsiniz. Yalnızca satın almak istediğiniz kripto parayı seçmeniz ve kart bilgilerinizi girmeniz yeterli olacaktır. 

10.Gizlilik ve Güvenlik

Trust Wallet kullanıcıları korumanın mutlak zorunluluğu temel değeriyle hareket etmektedir. Trust Wallet fonlarınızı güvende tutmak için özenle tasarlanmıştır. Kişiye özel veriler toplanmaz ve kaydedilmez. Böylece kimliğinizin güvende olduğundan emin olursunuz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür bilgilendirici yazılar ve haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir