Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.898
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.898
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

SEC Binance.US’un 1 Milyar Dolarlık Voyager Anlaşmasına İtiraz Etti

SEC

SEC, Voyager’ın VGX jetonunu incelerken, yasa dışı ve ayrımcı olabileceğini söyledikleri milyar dolarlık bir anlaşmaya itiraz ediyor.

Kraken’in kripto staking operasyonlarını durdurmasına neden olan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından kriptoya artan müdahale bu itirazla birlikte dahada artmış oldu.

SEC, planın Voyager’ın eski müşterilerine geri ödeme yapmayı nasıl öngördüğü göz önüne alındığında, önerilen Binance.US-Voyager anlaşmasının unsurlarının da yasayı ihlal edebileceğini dile getirdi.

SEC

 

SEC” Planın hükümlerinin uygulanabilir olduğuna ve geçerli yasayı ihlal etmediğine dair inandırıcı kanıtlar sunmak Borçluların sorumluluğundadır”dedi. 

SEC ayrıca, Binance’in geçmişteki kara para aklama ve yolsuzluk yasası ihlalleri için ceza ödemeye hazırlandığı yönündeki medya raporlarını, anlaşmanın “gerçekleştirilemez” ve “tamamlanması imkansız” hale gelebileceğinin kanıtı olarak gösterdi.

Anlaşmaya ayrıca New York Eyaleti Mali Hizmetler Departmanı (NYDFS) ve Başsavcı Letitia James , Voyager’ın eyaletteki müşterilere yasa dışı bir şekilde hizmet verdiği iddiaları da dahil olmak üzere 22 Şubat’ta yapılan iki başvuruda karşı çıktı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

SEC Binance.US’un 1 Milyar Dolarlık Voyager Anlaşmasına İtiraz Etti” te bir düşünce

  1. Pingback: Teksas, Voyager BinanceUS Anlaşmasına İtiraz Ediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir