Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.440
% 1.74
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.440
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Teknoloji Odaklı Topluluk, Altcointurk Nedir?

Altcointurk Nedir?

Altcointurk, Türkiye’nin öncü Web3 topluluğudur. Merkezi olmayan teknolojileri teşvik etmeye ve bireyleri Web3 ekosistemine dahil etmeye çalışır.  Fiziksel merkezi Altcointurk | Kadıköy’de bulunan Base, üyelerin bir araya gelebileceği, iş birliği yapabileceği, blockchain ve kripto para teknolojileri hakkında bilgi edinebileceği bir alan sağlıyor.  Altcointurk, Kripto Friday gibi düzenli etkinlikler düzenlemekte ve aynı zamanda merkezi olmayan projelere danışmanlık ve pazarlama hizmetleri sunarak bir kuluçka merkezi işlevi görmektedir.

Merkezde Verilen Hizmetler

Danışmanlık

Altcointurk, danışmanlık alanında geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır. Tokenomik, White Paper hazırlığı, güvenlik denetimi, hukuk danışmanlığı, şirket kurulumu gibi konularda uzmanlaşmış olmanın yanı sıra, NFT mintleme, akıllı sözleşme geliştirme, SEO stratejileri, 3D tasarım, web sitesi ve mobil uygulama geliştirme gibi birçok alanda da sizlere profesyonel destek sunmaktadır.

Pazarlama

Altcointurk, pazarlama konusunda geniş bir yelpazede faaliyet göstermekte olup, sosyal medya pazarlamacılığı, topluluk yönetimi, büyüme stratejileri, kampanya planlamaları, ağızdan ağıza stratejileri, medya ve kripto medya desteği, etkileyici sosyal yardım, video prodüksiyonu, içerik yaratımı, dijital medya reklamları, halkla ilişkiler ve promosyon çalışmaları ile birlikte listeleme gibi çeşitli alanlarda etkili bir şekilde faaliyet göstermektedir.

Çeşitli Etkinlikler

Atcointurk düzenlediği çeşitli etkinliklerle sektöre yön veriyor. Kripto Friday, ticaret yarışmaları, buluşmalar, eğitimler, seminerler, paneller, Ideathon/Hackathon etkinlikleri ve yemek partileri gibi çeşitli platformlarda katılımcıları bir araya getirerek sektörel etkileşimi ve bilgi paylaşımını destekliyor.

Altcointurk Nasıl ve Kimler Tarafından Kuruldu?

Kurucuların hepsi Türklerden oluşmaktadır. Asıl kurucu olan Volkan Korkmaz arkadaşı İsmail Kucur ile Altcointurk’ü kurmuştur. Altcointurk, 2016 yılında blockchain ve kripto para ekosistemi hakkında her türlü bilgiyi arayan kişiler tarafından bir topluluk olarak kuruldu. Zamanla insanları çevrimiçi etkinliklerde ve sosyal medya platformlarında buluşturdu ve bu durum “CryptoFriday” olarak adlandırılan gerçek hayattaki toplantıları da beraberinde getirdi.

Altcointurk, CryptoFriday etkinlikleriyle Türkiye’deki trendleri takip etmeye ve yönlendirmeye başladı. Bilgi arttıkça daha fazla kişiye ulaşmak ve bilginin herkes tarafından ulaşılabilir olmasını sağlamak amacıyla Altcointurk web sitesini topluluğuna sundu.

Türkiye’deki ekosistemin merkezi haline gelmek için İstanbul Kadıköy’de bulunan Altcointurk Trader Base’i oluşturdu. Bu dünyada tamamen yeni bir kavramdır ve herkese açıktır. Altcointurk artık Türkiye’deki kripto ve blockchain meraklılarından oluşan topluluğu aracılığıyla bilgi akışının merkezi konumunda.

Altcointürk Nedir?

Yatırımcılar ve Partnerlikler

Yatırımcılar kısmına baktığımızda göze ilk çarpan CoinDesk oluyor.

Altcointurk Nedir?

Yapılan İşbirlikleri

Ortaklaşa düzenlenen etkinlikler, yapılan toplantılar, ticaret yarışmaları gibi çeşitli buluşmaları dev şirketler beraber yapıyorlar. Binance, TradingView, OKX gibi devlerde bu ortaklıklarda bulunuyor.

Altcointurk Nedir?

Öğrencilere Büyük Önem

Biliyorsunuz ki üniversitelerde çeşitli blockchain grupları var. Altcointurk ise buradaki öğrencilerin bilgilerine değer verdiği için bu gruplarla iş birliği yaparak beraber projeler geliştirip çeşitli etkinlikler düzenliyorlar. Aşağıda işbirliği yapılan blockhain gruplarını görüyorsunuz.

Altcointurk Nedir?

Altcointurk Nerede?

Osmanağa Mahallesi / Kalfaoğlu Sokak / No: 31/A / Kadıköy İSTANBUL

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir