Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.881
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.881
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Supra Oracles Nedir ? Ne İşe Yarar?

Supra Oracles

Supra Oracles, DeFi ekosistemi ve gerçek dünya verileri sunma konusunda uzmanlaşmış, son teknoloji blockchain platformudur..

SUPRA

Supra Oracles, Web3 içindeki likidite ve altyapı parçalanmalarına çözüm olarak ortaya çıkmıştır. IntraLayer ismini verdikleri ürün ile bunu çözüme kavuşturmayı hedefliyorlar. IntraLayer, benzersiz zincirler ve hatta eski finansal sistemler arasında bir birlikte çalışabilirlik merkezi olarak hizmet vermek üzere yığılan, piyasayı ve likiditeyi tümüyle birleştiren entegre bir çözüm çerçevesidir.

IntraLayer, Supra’nın en son teknoloji ürünleri, oracle’lar, VRF’ler, köprüleme çözümleri, otomasyon ağı ve akıllı sözleşme platformunu içermektedir. Bu özellikler, ortak bir güvenlik anlayışıyla birleşerek verilerin, varlıkların ve değerlerin farklı blok zincirleri arasında kolaylıkla hareket etmesini sağlamaktadır.

SUPRA Token Nedir?

SUPRA Token , Supra Oracles’in son ürünü olan IntraLayer’in parçasıdır. Supra, Oracle, VRF, köprü çözüm ve otomasyon ağını ve akıllı sözleşme platformunu bir araya getirerek verilerin, varlıkların ve değerin farklı blok zincirleri arasında akmasını sağlar.

SUPRA token, Supra Oracle’in ERC-20 içersinde geliştirilen ekosistem tokenidir. Aynı zamanda SUPRA token ile ekosistem içersinde ki geliştirilecek projeler için katkıda bulunulursa, kullanıclar ödül kazanma fırsatı elde ederler.

SUPRA Token Kullanım Alanları Nelerdir?

• Akıllı Sözleşme : Sözleşmeler arası yapılacak işlemlerde kullanılabilir.
•Sadakat Programı : Supra, kullanıcılarına yönelik sadakat programı kapsamında ödüller için kullanılabilir.
•Finansal Ödeme : Gelecekte ki alışveriş işlemlerinde Supra Token kullanılabilir/kazanılabilir.

Supra Oracles Ürünleri Nelerdir ?

Supra ORACLE: Önde gelen blok zincirlerdeki dApp’lere ihtiyaç duydukları hızlı, doğru ve güvenli veri akışları ve bağlantılarla güç sağlamak için tasarlanmış çığır açan merkezi olmayan oracle ağı.

Supra VRF: Blok zincirleri için sıfırdan oluşturulmuş Dağıtılmış Doğrulanabilir Rastgele Fonksiyon (VRF) hizmeti. Öngörülemeyen, tarafsız ve zincir üzerinde doğrulanabilir sonuçlarla düşük gecikmeli sonuçlar sunar.

Supra HyperNova: Verilerin, işlemlerin ve mesajlaşmanın benzersiz blok zincirleri arasında hareketini güvence altına almak için oluşturulmuş köprüsüz zincirler arası iletişim protokolü, Web3 genelinde güvenli birlikte çalışabilirlik sağlar.

Supra MoonShot : Benzersiz blok zincirleri arasında veri, işlem ve mesajlaşma hareketini güvence altına almak için oluşturulmuş köprüsüz bir çapraz zincir iletişim protokolü, Web3 genelinde güvenli birlikte çalışabilirlik sağlar.

Supra Oracles Ürünleri Nelerdir ?

Supra Oracles Destekçileri ve Yatırımcıları Kimler ?

Başka Coinbase Ventures, Houbi ve MasterCard olmak üzere toplamda 154 backer’s bulunmaktadır. Aşağıdaki yatırımcılarından toplamda 24 Milyon dolar yatırım toplamayı başardılar.

Supra Oracles Destekçileri ve Yatırımcıları Kimler ?

Supra Oracles Kurucusu Kimdir?

Joshua D. Tobkin, Supra Oracles’in kurucu ortağı ve şu anki CEO’sudur. Eğitimini New York eyaletindeki Drew Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Geçmişte UnityChain, Content Mutual INC, Social Climax ve FoodStems gibi birkaç projede yer almıştır.

Supra Oracles Kurucusu Kimdir?

Supra Oracles Tokenomics

Supra Oracles’in belirlenen tokenomics’inde toplam arz 10 milyar adettir. Bunların %21’i block ödüllerine, %17’si vakıf’a, %16’sı ekibe, %11’i ekosistem fonu’na, ve %35’i ise diğer olarak belirtilmiştir. Ön satış sekmesinde verilen bilgilere göre ilk listelenmede piyasaya sokulacak olan miktarın 150 milyon ile 200 milyon arasında olduğu tahmin ediliyor .

Supra Oracles Tokenomics

Supra Oracles Airdrop

Supra Oracles, topluluğunu düşünerek Blast Off adı altında bir airdrop projesi yayınladı. Bu projede kullanıcılar arkadaşlarını davet ederek Supra Token kazanabilirler veya Supra’nın haftada bir verdiği soruları çözerek Supra kutusu elde edebilirler.

Ayrıca, çeşitli etkinliklerle yıldız ve Supra kazanabileceğiniz harici görevler de bulunmaktadır . Belirlenene göre buradan kazandığınız miktar yine ilk ay %10’u TGE ile beraber verilecek ve kalan miktar 18 ay %5 şeklinde dağıtılacaktır.

Supra Oracles Airdrop

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir