Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.931
% 1.67
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.931
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple ve XRP Topluluğu, SEC Yöneticisine Karşı Muhalefette!

Ripple ve XRP Topluluğu, SEC Yöneticisine Karşı Muhalefette!

Kripto para dünyasının önemli isimlerinden Ripple Labs’ın baş hukuk sorumlusu Stuart Alderoty ve XRP topluluğu, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Komiseri Hester Peirce’in LBRY davasındaki muhalefetine destek verdiklerini açıkladı.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 28 Ekim

Alderoty, sosyal medya platformu X (Eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda, Peirce’in adaletsizliklere karşı duruşunu takdir ettiklerini belirtti.

Alderoty, dolandırıcılıkla ilgili olmayan davalarda devam eden adaletsizliklere vurgu yaparak, tüketicilerin hala çözüm beklediği durumlarda standart protokolleri göz ardı etmenin ve endişeleri dile getirmenin önemine dikkat çekti.

SEC Komiseri Peirce’in, kripto para borsalarına yönelik yapılan yaptırım eylemlerini eleştirdiği ve bu konuda daha şeffaf olunması gerektiğini savunduğu belirtiliyor.

LBRY’nin 1933 tarihli Menkul Kıymetler Yasası ihlali nedeniyle aldığı karar, kripto dünyasında geniş yankı bulmuştu. LBRY’nin kapanma kararı, SEC’in kripto projeleri üzerindeki etkilerini gösteriyor.

XRP topluluğu, SEC’in lehine sonuçlanan dava nedeniyle LBRY’ye destek vermişti. XRP yanlısı avukat John Deaton, SEC’in eylemlerini onaylamadığını belirterek, içeriden bilgi sahibi birinin mahkemede konuşmasının önemine vurgu yaptı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Ripple ve XRP topluluğunun Peirce’e destek açıklamaları, kripto dünyasındaki düzenleyici gelişmelerin ve adalet anlayışının önemini bir kez daha gündeme getiriyor. LBRY davası, kripto projeleri için bir dönüm noktası olma özelliği taşıyor ve gelecekteki düzenleme tartışmalarını etkilemeye devam edebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir