Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.112
% 2.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.112
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Google ve Supra, Finansal Piyasaları Hızlandırmak İçin İşbirliği Yaptı

Google ve Supra

Supra, güvenli ve ölçeklenebilir “oracle” sunan öncü bir firma olarak, Google Cloud ile işbirliği yaparak dApps’lar (merkezi olmayan uygulama) için Web2 ve Web3 finansal piyasalara hızlı ve güvenilir fiyat verileri sunmayı amaçlıyor.

Peki nedir bu oracle? blok zincir tabanlı akıllı sözleşmelerin gerçek dünya verilerine erişim sağlamak için kullanılan bir hizmet veya teknolojiyi ifade eder.

Supra CEO’su Joshua Tobkin, “Google Cloud ile yaptığımız bu işbirliği, merkezi olmayan finansal piyasalara “oracle” teknolojimizi sunma fırsatı sunuyor. Bu işbirliği, dApp geliştiricilerine gerçek zamanlı fiyat verilerine erişim sağlayarak finansal uygulamaların güvenilirliğini ve verimliliğini artırmalarına yardımcı olacak” dedi.

Google Cloud sözcüsü ise, “Supra işbirliği, dApp geliştiricilerine çeşitli kaynaklardan gerçek zamanlı fiyat verilerine erişim sağlama imkanı sunarak merkezi olmayan finans uygulamalarını daha güvenilir ve verimli hale getirmelerine katkı sağlayacak” şeklinde açıklamada bulundu.

İşbirliği, başlangıçta Binance, Coinbase, Gate, Gemini, OKX ve Kraken gibi büyük borsalardan fiyat verilerine erişimi içerecek. Supra ayrıca, Google Cloud’un Pub/Sub (yayın ve abone işlevselliği sağlayan bir hizmet türü) hizmetini kullanarak dApps’lara gerçek zamanlı fiyat verilerini güvenilir bir şekilde iletecek.

Dikkatinizi çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 24 Ekim

Google Cloud ve Supra DeFi Piyasalarına Katkı Sunuyor

Google Cloud ve Supra işbirliği, merkezi olmayan finansal piyasalara hızlı ve güvenilir fiyat verileri sağlama amacı taşıyor. İşbirliği, dApps’lara gerçek zamanlı fiyat verilerini daha güvenilir bir şekilde sunarak finansal uygulamaların etkili bir şekilde inşa edilmesine olanak sağlayacak.

Başlangıçta, bu işbirliği büyük borsalardan fiyat verilerini dApps’lara sunmayı hedefliyor. Ayrıca, Google Cloud’un Pub/Sub hizmetini kullanarak dApps’lara gerçek zamanlı fiyat verilerini güvenilir bir şekilde iletecek.

İşbirliği, finansal sektörde merkezi olmayan uygulamaların benimsenmesini hızlandırma ve daha fazla geliştiriciye daha hızlı ve düşük gecikme süresi ile erişim sağlama hedefi taşıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir