Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.568
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.568
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Elon Musk:”3. Dünya Savaşı Geliyor”

Elon Musk:"3. Dünya Savaşı Geliyor"

Space X, Twitter(X) ve Tesla şirketlerinin CEO’su Elon Musk katıldığı spaces programında dünya gündemiyle alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dikkatinizi çekebilir: Google ve Supra, Finansal Piyasaları Hızlandırmak İçin İşbirliği Yaptı

Son açıklamalarıyla bir kez daha adından söz ettiren Musk, dünya genelinde devam eden çatışmalar hakkında çarpıcı bir yorumda bulundu.n İsrail-Filistin savaşı ve uzun süredir devam eden Rusya-Ukrayna çatışmalarına dikkat çeken Musk, katıldığı Spaces odasında özellikle İsrail-Filistin savaşı üzerine önemli açıklamalarda bulundu. “Uyurgezer bir şekilde 3. Dünya Savaşı’na doğru gidiyoruz” ifadesini kullanan Musk, küresel çatışmalara dair endişelerini dile getirdi.

Musk’ın kullanmış olduğu “3. Dünya Savaşı” ifadesi, uluslararası ilişkilerdeki gerilimlere ve çatışmalara dikkat çekmek amacını taşıyor.

Musk’ın bu çıkışı, sadece teknoloji ve uzay çalışmalarıyla değil, aynı zamanda küresel meselelere olan duyarlılığıyla da tanınan bir lider olduğunu bir kez daha gösterdi. Musk’ın açıklamaları, dünya genelindeki siyasi ve askeri gerilimlere dair duyarlılığın ve endişenin yüksek olduğu bir dönemde öne çıkıyor.

Elon Musk’ın sözleri, küresel çapta bir tartışma başlatırken, 3. Dünya Savaşı ifadesi üzerindeki analizler ve yorumlar, internet üzerinden geniş bir şekilde paylaşılmaya devam ediyor.

Ayrıca Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir