Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.134
% 2.35
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.134
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Deutsche Bank İlk Stablecoin Takasını Tamamladı

Deutsche Bank, SC Ventures, Stablecoin, USDT, UDPN

Financial Express’in haberine göre, bu takaslar SC Ventures ve Deutsche Bank tarafından kullanılan dijital para cüzdanları aracılığıyla USDC ve EURS stabilcoin’leri arasında gerçekleştirildi. Bu işlemler, özel anahtar kullanılarak SC Ventures tarafından imzalandı.

Universal Digital Payments Network (UDPN) tabanlı SDK’ları ve API’leri kullanarak, SC Ventures, merkezi olmayan kimlikler ve bağlantılı dijital para cüzdanları oluşturmak için kavram kanıtlama testinin bir parçası olarak UDPN’yi kullanmıştır. Deutsche Bank ise takas işlemlerini grafiksel bir kullanıcı arayüzü kullanarak başlatmış ve her iki finans kuruluşu da ağa bağlanmak için UDPN iş düğümlerine güvendi.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Dolayısıyla, SC Ventures ve Deutsche Bank, UDPN üzerinde stabilcoin takasları gerçekleştirerek, dijital ödemeler ve finansal işlemlerin geleceği için önemli bir adım atmışlardır.

UDPN (Universal Digital Payments Network), bu yılın Ocak ayında Dünya Ekonomik Forumu’nun İsviçre’nin Davos kentindeki yıllık toplantısında başlatıldı. Bu ağın temel amacı, düzenlenmiş stabil coinler ve merkez bankası dijital para birimleri arasında uyumlu işbirliği sağlamaktır.

UDPN, dijital para birimlerini, ticari bankaları ve e-ticaret platformlarını birbirine bağlamak üzere özel olarak tasarlanmış bir altyapı sunar. Şu anda UDPN, gelecekteki stabilcoin, Merkez Bankası Dijital Para (CBDC) ve dijital döviz işlemlerini test etmek için kullanılan bir sandbox ortamına sahiptir ve bir dizi banka tarafından bu işlemleri uygulamak ve geliştirmek amacıyla kullanılmaktadır.

Sonuç olarak, UDPN, finansal dünyada dijital ödemelerin ve dijital para birimlerinin daha geniş kabul görmesi için önemli bir role sahip bir ağdır.


İlginizi Çekebilir: Chainalytics, ‘Kuzey Amerika Dünya Birincisi’

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir