Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.018
% 1.61
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.018
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ark Invest, Coinbase Ve GBTC Hisselerini Sattı!!

Ark Invest, Coinbase Ve GBTC Hisselerini Sattı!!

Ark Invest(ARKW) son günlerde kripto paraların yükselmesiyle beraber yükselen Coinbase ve GBTC hisselerini sattı.

Son günlerde kripto para piyasalarında ani yükselişler yaşandı.  SEC‘in spot Bitcoin ETF’lerini onaylayacağına dair oluşan beklentiden dolayı Bitcoin fiyatı 35.000 dolara kadar bir yükseliş yaşadı. Yaşanan gelişmeler sonrası Ark Invest(ARKW), kripto para piyasalarının yükselmesiyle beraber yükselen Coinbase ve GBTC hisselerini sattığını açıkladı.

Dikkatinizi Çekebilir: BlackRock’tan Yeni Bitcoin ETF Hamlesi! Bitcoin 35.000$’ı Gördü!

Gelen bilgilere göre şirket toplamda 42.613 adet Coinbase hissesi ve 100.739 adet Grayscale Bitcoin Trust(GBTC) hissesi sattı. ARKW, Coinbase hisselerini 77,21 Dolar ve  GBTC hisselerini 24,71 Dolar’dan satarak iki hisseden toplam 5.8 milyon dolar kazandı. Aynı zamanda Ark’ın Yeni Nesil İnternet ETF’si (ARKW) 32.158 hisse sattığını açıkladı.

SEC Grayscale davası ile ilgili son çıkan karar ile beraber herhangi bir itirazda bulunmadı. Bu da SEC’in Grayscale Spot Bitcoin ETF başvurusunu kabul edebileceğini gösteriyor. İlerleyen günlerde SEC’in bir çok ETF’ye onay vermesi tahmin ediliyor.

Şu an 12 adet spot Bitcoin ETF başvurusu bulunmaktadır. En önemlisi olan Blackrock‘ın ETF başvurusunun yakın zamanda onaylanabileceği söylentileri var. Onay gelmesi halinde Bitcoin fiyatının hızlı bir şekilde yükselmesi analistler tarafından yapılan tahminler arasında. Bu başvurular için Ark Invest ve 21Shares‘in birlikte spot Bitcon ETF başvurusu bulunmaktadır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir