Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.671
% 2.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.671
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Sui Network, İşte O Sevindirici Haberi Duyurdu!

sui network sui foundation

Sui Network, büyük bir heyecanla merkezi emirleri merkezi olmayan finansa taşıyacakları devrim niteliğindeki DeepBook’u duyurdu!


▪️ Sui Network, heyecan verici bir gelişme olarak merkezî limitli emir defteri DeepBook’un trader’ların Sui platformunda emir akışını ve piyasa derinliğini gerçek zamanlı olarak görüntülemelerine imkan tanıyacağını duyurdu.

▪️ Bu proje, Layer-1 blok zinciri teknolojisine sahip olan ve trader’lara merkezi borsalarla aynı fiyat belirleme imkanı sunan merkezi olmayan merkezi limitli emir defteri (CLOB) DeepBook’u piyasaya sürüyor. Yapılacak olan bu yeni uygulama, Sui ağı üzerinde oluşturulan diğer uygulamaları destekleyecek ve trader’ların varlıklarını yönetmelerine olanak sağlayacak.

➔ Projenin genel müdürü olan Greg Siourounis, yapılan bu haberden sonra şu cümleleri kullandı:

 “DeepBook, Sui üzerinde inşa edilen her DeFi aracının temel finansal altyapısını sağlamaktadır. Sui Network’ün entegre ettiği ölçeklenebilirlik ve uyumluluk özellikleri sayesinde DeepBook, geliştiricilere diğer ağlarda mümkün olmayan uygulamaları oluşturma fırsatı sunmaktadır.”

▪️ DeepBook, merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerinin likiditesini genişletmeyi hedefleyen ve otomatik piyasa yapıcıları (AMM) içeren bir emir defteridir. Bu defterin amacı, Sui platformunda trading işlevselliğini artırmaktır.

▪️ Merkezî limitli emir defteri, Uniswap ve Sushiswap gibi merkeziyetsiz borsaların kullandığı mekanizmadan farklı bir şekilde çalışırken, aynı zamanda da doğrudan token takas işlemleri sunar. Ortaya çıkarılan bu yeni ve inovatif yaklaşım, trader’lara daha esnek ve verimli bir ticaret deneyimi sunmayı amaçlıyor.

▪️ Sui Network için yapılan DeepBook, kullanıcıların güvenilir bir şekilde emir verme ve doğrudan token takas etme imkanına sahip olmalarını sağlayarak DeFi alanında yeni bir döneme öncülük etmesi düşünülüyor.

Zuckerberg, Twitter benzeri platform olan Threads’ı duyurmuştu. Biz de Coin Mühendisi ailesi olarak yerimizi aldık, lütfen buraya tıklayarak bizleri Threads’dan takip etmeyi unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir